Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek Bruce Lee szedett...

Szerintetek Bruce Lee szedett szteroidokat?

Figyelt kérdés
Bruce Lee izomzata nem úgy nézet ki mint aki tömegnövelőhöz vagy szteroidokhoz nyúlt volna ez inkább gyorsasága miatt merül fel bennem.Lehet hogy a legenda tényleg edzésterveitől és étrendjétől tett szert hihetetlen gyorsaságra és erőre is egyben hisz Lee egy 100kilós homok zsákot rúgott fel a plafonig.Nekem Bruce Lee nagy példa képem és valahol hiszek benne hogy nem nyúlt szteroidokhoz nektek mi a véleményetek?

2014. márc. 9. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
szteroidtol minden leszel, csak nem gyors, marpedig nala gyorsabb kung-fu harcos igen keves volt.
2014. márc. 9. 16:24
 2/6 aikiboxer ***** válasza:
Nem szedett ő semmit, hanem olyan koktélokon élt, mint pl. nyers marhahús nyers tojással összeturmixolva...
2014. márc. 9. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Harcművészetek gyakorlói megtanulnak gyorsan mozogni. Ehhez a módszer nem szer, hanem edzés.
2014. márc. 9. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak mert vannak olyan cikkek ahol mások akik ismerték és közel álltak hozzá valamennyire,hogy szedte.Lehet hogy az irigységtől?
2014. márc. 9. 17:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Mármint annyira irigyelték Lee-t,hogy képesek voltak ilyet állítani róla?
2014. márc. 9. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet hazudnak (én nem tudom megmondani hogy miért tennék, nem is akarok ötletelni mi értelme lenne ilyen hazugságoknak), lehet igazat mondanak.

Azt nem tudom miért téma az, hogy egy kungfus gyors. Sőt, egy wingchunos. Ez olyan hogy gyors, ebben nincs semmi meglepő.

Egy sprinter is meglepően gyors (futásban), dopping nélkül is.

Az emberi test pedig igen gyors mozdulatokra képes, csak ugye ezt a nem-harcművész társadalom meglepőnek tarthatja.

2014. márc. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!