Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 éve szültem és ennyi idő...

1 éve szültem és ennyi idő alatt a fél. Szedett 30kg feleslegből kb 5kg sikerült le adni azt is úgy hogy nem ettem! Most el kezdtem. Konditerembe járni mit csináljak hogy főleg a hasam ami megereszkedett eltűnjön?

Figyelt kérdés
Legalább 10kg kellene amit le szeretnék dolgozni étrend is érdekel illetve gyakorlatok hogy a meg nyúlt bőr eltűnjön
2014. febr. 27. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat lehetne most neked írni, mert a teljes alapismereti anyagra szükséged volna. Szerencsére már megtette helyettünk más; így nincs más dolgod, mint elolvasni a Sárga Kapszula című (ingyen letölthető) könyvet. Az majd elindít edzés, étrend, és sok minden más terén is.
2014. febr. 27. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

baromira nem fér a fejembe, hogy egy 3 kilós gyerkőc kihordásához minek kell 30 kilót felszedni... 30 kiló az 10 újszülöttre is elég...

most meg megy a sírásrívás, hogy hogy add le. edz, diétázz. Edzővel, dietetikussal. a lógó bőrt meg szedesd le plasztikai sebésszel.

2014. febr. 27. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mekkora egy b...p... Vagy! Képzeld könnyen aki élvezi terhességet és nem azzal foglalkozik mennyit egyén stb az könnyen fel szedi! 45kgval kezdtem most kb 65kg körül vagyok ami nem sok és nem is zavar a súlyom! És nem is sírok csak ötleteket várnék hogy tüntessem.el a hasam! Ami nem nagy vagy ilyesmi de mivel képzeld kihordtam egy közel 4kg gyereket eléggé megnyult a bőröm! Azt szeretném tüntetni! Hihetetlen emberek.vannak:-)
2014. febr. 27. 17:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Mármint 55kg bocs félre írtam annyival kezdtem amikor terhes lettem 75kg val szültem most kb 65 kg vagyok!
2014. febr. 27. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Dolgoztam a szülészeten egy ideig, láttam már 4 kilós-jó húsos-gyerkőcöt. Mindenképpen gratula hozzá :D
2014. febr. 27. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

élvezi a terhességet, agyis magadbatömtél minden szart, hogy neked lehet,mert kettő helyett ehetsz.

hagyjuk most, hogy baromira egészségtelen, pont várandósan, és nemcsak magadat szennyezed a kajával, hanem a saját gyerekedet is... szerinted ha nem császároznak meg, akkor meg tudtad volna szülni? ha meg nem vágtak, akkor mi a kifogásod, hogy nem sikerült a fogyás? Élvezed az életet? nincs ezzel semmi probléma. csak ne sírj, hogy van rajtad 25 plussz.

2014. febr. 28. 02:01
 7/9 A kérdező kommentje:

De ki sír?! Nekem nem probléma a súlyom mert elég pihent ágyú vagy ha azt gondolod 65kg an egy nő túlsúlyos és igen meg szültem

És nem vágtak! Sőt strandra is járok! Mert nem szégyellem.ahogy kinézek és nem.sírok! Csak szeretnék lapos hasat szóval még mindig arra vagyok kíváncsi milyen gyakorlatokkal tudom ezt el érni :-)

2014. febr. 28. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló a hízásba nem csak az újszülött súlyát kell beleszámolni, plusz magzatvíz, megnövekedett méh súlya, emellett a szervezet raktározásba kezd, ha akarjuk ha nem.

Én szerencsés vagyok mert nem voltam kívánós, sportoltam amíg bírtam, így is feljött 12 kg. Amit gond nélkül le tudtam adni utána.

Kérdező! Töltsd le a Sárga Kapszulát, ahogy az egyes válaszoló írta, minden benne van amit tudnod kell! Ha a bőr nem húzódik vissza, azon tényleg csak plasztikai sebész segíthet, de azt majd a kívánt alak elérése után fogod látni.

2014. febr. 28. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg fogom nézni. Húzódik vissza azért is szeretnék még pluszban rá dolgozni! Hallottam már hogy 1-2 évig is el tarthat kb 2hete járok kondi terembe látszik cm Ben a változás már most! Köszönöm
2014. febr. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!