1 éve szültem és ennyi idő alatt a fél. Szedett 30kg feleslegből kb 5kg sikerült le adni azt is úgy hogy nem ettem! Most el kezdtem. Konditerembe járni mit csináljak hogy főleg a hasam ami megereszkedett eltűnjön?
baromira nem fér a fejembe, hogy egy 3 kilós gyerkőc kihordásához minek kell 30 kilót felszedni... 30 kiló az 10 újszülöttre is elég...
most meg megy a sírásrívás, hogy hogy add le. edz, diétázz. Edzővel, dietetikussal. a lógó bőrt meg szedesd le plasztikai sebésszel.
élvezi a terhességet, agyis magadbatömtél minden szart, hogy neked lehet,mert kettő helyett ehetsz.
hagyjuk most, hogy baromira egészségtelen, pont várandósan, és nemcsak magadat szennyezed a kajával, hanem a saját gyerekedet is... szerinted ha nem császároznak meg, akkor meg tudtad volna szülni? ha meg nem vágtak, akkor mi a kifogásod, hogy nem sikerült a fogyás? Élvezed az életet? nincs ezzel semmi probléma. csak ne sírj, hogy van rajtad 25 plussz.
De ki sír?! Nekem nem probléma a súlyom mert elég pihent ágyú vagy ha azt gondolod 65kg an egy nő túlsúlyos és igen meg szültem
És nem vágtak! Sőt strandra is járok! Mert nem szégyellem.ahogy kinézek és nem.sírok! Csak szeretnék lapos hasat szóval még mindig arra vagyok kíváncsi milyen gyakorlatokkal tudom ezt el érni :-)
2-es válaszoló a hízásba nem csak az újszülött súlyát kell beleszámolni, plusz magzatvíz, megnövekedett méh súlya, emellett a szervezet raktározásba kezd, ha akarjuk ha nem.
Én szerencsés vagyok mert nem voltam kívánós, sportoltam amíg bírtam, így is feljött 12 kg. Amit gond nélkül le tudtam adni utána.
Kérdező! Töltsd le a Sárga Kapszulát, ahogy az egyes válaszoló írta, minden benne van amit tudnod kell! Ha a bőr nem húzódik vissza, azon tényleg csak plasztikai sebész segíthet, de azt majd a kívánt alak elérése után fogod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!