Asics vagy Kalenji? (Decathlon)
Figyelt kérdés
A Decathlonban szeretnék furócipőt venni. 15 e. a Kalenji cipő, heti 3-4 x 1 órára ajánlják, az Asics 20 e. heti 2-3 alkalom 45 percre.2014. márc. 8. 21:56
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, igen, heti 3szor futnék, szóval a Kalenji jobban megfelelne, már csak az ára miatt is. De nem tudom vannak e valami hátrányai az Asicsal szemben.
2014. márc. 8. 21:57
2/6 anonim válasza:
ne vegyél dekatlonos piszkokat,nem érdemes,nem tartanak,más márkájú cipőbe bujjál bele,sokkal kényelmesebbek vannak ennyiért
4/6 anonim válasza:
Az Asics nagy név a futócipők közt, a Kalenji meg a Decathlon sajátmárkás cucca. Nem biztos, hogy rossz, de ekkora árkülönbségnél simán az Asicsot választanám. De csak akkor, ha az a modell passzol is a lábadra (nem nyom sehol, elég széles a lábfejnél, jó méret, lábállásodnak megfelel-e stb.). Egyébként már 15 ezerért is sok cipő közül válogathatsz.
5/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik modellre gondolsz márkánként és milyen távokat futsz alkalmanként?! Ha jól sejtem, akkor a Kalenji Eliorun cipő az egyik, ami jobb, mint a teljes áron 20e Asics Blackhawk, de gyengébb, mint az Asics Gel Pulse 5-ös akciósan 20ért. Ez utóbbi most nagyon megéri szerintem. Itt nézz körül: www.decathlonajanlatok.hu/fitnesz-futas A garancia idő is lehet szempont, a saját márkára 2 évet vállalnak, a nemzetközire, ha jól tudom 6 hónapot. Kérdezz utána!
6/6 anonim válasza:
vegyél niket az legalább tartós/talán :Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!