Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet olyat hogy nem jár...

Lehet olyat hogy nem jár semmi féle edzésre és tud verekedni?

Figyelt kérdés
Az lenne a bajom hogy új suliba mentem és van egy gyerek 178cm kb 62kg és mindenki fél tőle nem jár semmi féle edzésre de 190cm ig kb fel tud rúgni meg kicsit izmos és álitólag nem jár sehova , össze balhéztam vele és valami pörgő rúgásal fejbe rúgót én meg össze estem és nem tudom mit kéne csinálnom ellene
2014. márc. 7. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

az utca nevelte

mit kellene csinálnod? - nem húzod ki a gyufát nála

2014. márc. 7. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha éles helyzetben rugdalózik,akkor már biztos,hogy nem nagy bunyós.Vagy pár film önbizalmat ad Neki,és színészkedik Nektek.Vagy pedig szimplán csak egy sz*r ember,és ha csak egyszer kerülne össze olyan emberrel aki nem parázik be Tőle,akkor egyből be csicskulna.

A lényeg:legközelebb állj ki Magadért!Pl. nézz agresszívan a szemébe!Térj ki a rúgása útvonalából..Kapd el a lábát,majd lökd el..

2014. márc. 7. 14:14
 3/7 aikiboxer ***** válasza:
100%

Két eset van.

Ha nem akarsz verekedni, akkor kerüld el az ilyet.

Ha igen, akkor iratkozz be judózni vagy birkózni, ha 14 évnél idősebb vagy, akkor bokszolni, és fél-egy év múlva szarrá vered az ilyen senkiházit.

2014. márc. 7. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de múlthéten volt verekedés a suliban mentő , rendőr minden volt és ez a gyerek verekedet egy cigányal aki box edzésekre jár és egy ütésel orr csont törést csinált , meg nem kötöszködik csak olyan rossz hogy amikor állok váratlanul kapok egy combost és le zsibadok egésznapra :(
2014. márc. 7. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért adta a combost,mert tudja,hogy nem kapja vissza.Akikkel ugyan ezt csinálja,azokkal fogj össze,és "beszélgessetek" el Vele.

2. válaszoló voltam..

2014. márc. 7. 17:14
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha annak a boxoló gyereknek egy ütésel orr csont törést csinált akkor velünk mit kezdene ?:(
2014. márc. 7. 19:22
 7/7 kovpet ***** válasza:

Figyelj, ez nem a vadnyugat. Ha bántanak, jelentsd fel az agresszort. Csak a közvetlen veszélyt hárítsd el erőszakkal. De ha teheted, kerüld el a verekedést, mert rosszul jönnél ki belőle elmondásod szerint.

És szerezz be gázsprayt :)

2014. márc. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!