Mi lenne a legjobb? Tudtok lehetőségről?
Figyelt kérdés
Most 15 éves vagyok,elsős gimiben.Régen,1-5-ig rock and rolloztam,rendszeresen jártunk versenyekre,sajnos a csapat feloszlott.Azután nyolcadikos koromig atlétika versenyre jártam,de abban nem voltam valami jó.Most járok hiphop-ra,de nem járunk versenyekre.Viszont nekem nagyon hiányoznak.Egerben lakom.Tudna valaki mondani a környéken olyan sportolási lehetőségeket,leginkább tánc,amelyeknél versenyekre is járhatnék?2014. márc. 6. 20:08
1/1 hosszúhajú válasza:
versenytánc! ott a sétányon, ahol egy színház is van messzebb, közel a Bazilikához, valahol Érsek utca sarka és a sétány sarka ott van valami művelődési bigyó, mert szoktam látni az utcáról fényképeket a növendékekről, ilyen olyan táncelőadásokból. lehet hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!