Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen étrendem legyen ha...

Milyen étrendem legyen ha futással izmosodni szeretnék?

Figyelt kérdés

Helo

szeretnék elkezdeni futni, de elötte meg szeretném tervezni

olvastam hogy fuással lehet fogyni meg izmot is felszedni és hogy ez az étrendtől függ, kerestem a neten pár étrendet de azok vagy szálkásításhoz voltak vagy nem tudom mihez

olyan étrendet szeretnék amitől nem leszek olyan vékony mint a hosszutávfutók hanem megőrizném az alakom csak a lábam erősödne és közbe tudnék fekvőzni meg húzószkodni, felülésezni...

14\F vagyok

köszi

2014. márc. 4. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem lehet izmosodni és fogyni. Az egyikhez kalóriatöbbletre, a másikhoz meg mínuszra van szükség. Másrészt futással nem nagyon fogsz izmosodni még lábra se. Guggolás meg pár saját testsúlyos gyakorlattal többet érsz.
2014. márc. 4. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
nem fogyni szeretnék
2014. márc. 4. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
rövid kõkemény sprintekkel és megfelelõ tömegnövelõ kajával elérhetsz izmosodást, de a futás nem fog izmosítani.
2014. márc. 5. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!