Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi esélye van annak, hogy...

Mennyi esélye van annak, hogy sok gyaloglással/futással lapos lehet a hasam?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek elsősorban a lábaid izmosítják, illetve általánosságban zsírt is égetnek.
2014. febr. 28. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alapismeretek hiányában semekkora.
2014. febr. 28. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
+ diéta és akkor nagy az esélye
2014. febr. 28. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. És kb.mennyi idô múlva lesz lapos a hasam ha diétázok, és napi 10.000 lépést teszek? (Megszámolom én a cél érdekében, plusz most vannak a futás felmérése a suliban -a 12 perces és a 60 méteres-)
2014. febr. 28. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerinted mi azt honnan tudjuk hogy mikor lesz lapos hasad?? Nem tudjuk mennyi rajtad a felesleg. Szerintem ezt a lépéses dolgot is el kell felejteni, inkább fuss x km-t kb. 40-50 percig és figyelj oda, hogy mit eszel.
2014. febr. 28. 22:00
 6/6 anonim válasza:

Diéta mindenképpen kell hozzá. Én napi 12 km-t gyaloglok, kb 5-6 km/h sebességgel, egy héten 5x.

Helyi zsírégetés nincs. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz.

Figyelj a helyes szénhidrát/fehérje/zsír bevitelre.

Számítsd ki az alapanyagcseréd, ahhoz viszonyíts.

Igyál elég vizet, a C-vitamin, makrotápanyagok bevitelét emeld meg (Én pl, napi 3 Gramm C-vitamint fogyasztok)

Ezzel a módszerrel 4 hónap alatt 27 kg-t fogytam, erősödött a tüdőm, lábam, kardiovaszkuláris érhálózatom, erősödött a szívem, stb.

Fogyni fogsz hasból IS.

Sok sikert!

2014. márc. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!