Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha azt mondják...

Mit csináljak, ha azt mondják hogy amúgy nagyon jól táncolnék, csak túl merev, görcsös vagyok közben?

Figyelt kérdés
Igen,tudom,lazuljak el,de hogyan,valami tipp?

2014. febr. 28. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Qigong? Jóga? Taichi?

A kínaiak azt mondják, sokszor a Máj merevsége (feszültsége?) teszi görcsössé a mozgásunkat. Fejtsd meg és oldd meg..

Ín-izom-velő torna is jó. Gyakorlatoztatni kell megfelelően a tested, és akkor uralmad alá hajtod.

2014. febr. 28. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

énse tudom. pedig én meg jól fociznék, ha nem lennék lassú, meg ha eltalálnám a labdát.

virágnyelven azt jelenti, orbitálisan béna vagy, reménytelen eset. csak nem akarják elvenni a kedved. meg a tagdíj is kell.

2014. febr. 28. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

én láttam már sok nagyon merev embert végigtáncolni az éjszakát teljesen belazulva.

előtte bekaptak egy ekit persze.

2014. febr. 28. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyakorolj tükör előtt, tanuld meg lazán mozgatni a testrészeidet.

Én is két bal lábas voltam, most már bárkit letáncolok a parkettről

2014. márc. 1. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg elképzelni, hogy egyedül vagy; meg hát talán mondhatod magadnak, hogy nincs veszteni valód; ha nem jól megy, akkor is mi a legrosszabb ,ami történhet .Ha meg vagy már 18, igyál egy kortyot.
2014. márc. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!