Mit csináljak, ha azt mondják hogy amúgy nagyon jól táncolnék, csak túl merev, görcsös vagyok közben?
Figyelt kérdés
Igen,tudom,lazuljak el,de hogyan,valami tipp?2014. febr. 28. 16:14
1/5 anonim válasza:
Qigong? Jóga? Taichi?
A kínaiak azt mondják, sokszor a Máj merevsége (feszültsége?) teszi görcsössé a mozgásunkat. Fejtsd meg és oldd meg..
Ín-izom-velő torna is jó. Gyakorlatoztatni kell megfelelően a tested, és akkor uralmad alá hajtod.
2/5 anonim válasza:
énse tudom. pedig én meg jól fociznék, ha nem lennék lassú, meg ha eltalálnám a labdát.
virágnyelven azt jelenti, orbitálisan béna vagy, reménytelen eset. csak nem akarják elvenni a kedved. meg a tagdíj is kell.
3/5 anonim válasza:
én láttam már sok nagyon merev embert végigtáncolni az éjszakát teljesen belazulva.
előtte bekaptak egy ekit persze.
4/5 anonim válasza:
Gyakorolj tükör előtt, tanuld meg lazán mozgatni a testrészeidet.
Én is két bal lábas voltam, most már bárkit letáncolok a parkettről
5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elképzelni, hogy egyedül vagy; meg hát talán mondhatod magadnak, hogy nincs veszteni valód; ha nem jól megy, akkor is mi a legrosszabb ,ami történhet .Ha meg vagy már 18, igyál egy kortyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!