Hogy kell játszani a tipp mixen?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudom,de szívesen várok jó tippeket,amiket megteszek majd,hátha nyerek vele.Környezetemben lévő fiúk mind játszanak és nyernek kisebb nagyobb összegeket.Kipróbálnám én is.Mivel lány vagyok annyira nem vagyok otthon a sportban,kik a jó csapatok.2014. febr. 27. 14:46
1/3 anonim válasza:
A jo csapatok azok akik a tabella elso harmadaban helyezkednek el. :) Persze ez nem jelenti hogy mindig nyernek, jo pelda erre a Napoli-genova meccs, amin nekem 215 ezer forintom ment a levesbe, ez az 1 meccs hianyzott a 9 kozul.
2/3 A kérdező kommentje:
És Te melyik csapatra teszel legközelebb és hányas szorzóval?Jól kérdeztem?Pl. ha én szeretnék holnap fogadni kire tegyek?
2014. febr. 27. 14:53
3/3 anonim válasza:
Holnap nincs tul sok meccs, vagy a mai EL meccsekre, vagy a hetvegi bajnokikra tudsz tenni, vagy ezeket vegyesen.
Ami szerintem ma tuti az Napoli-swansea, mindket csapat szerez golt, Fiorentina-Esbjerg, hazai, Lyon-odessa, hazai.
a hetvegen: bayern-schalke, hazai
Dortmund-nurnberg, hazai
Roma-inter, hazai
Swansea-crystal p. Hazai
PSG-Marseille Hazai
En ezeket jatszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!