Van egy x10 mini pro készülékem, és rátettem a legújabb cyanogenmod 7.1-es szoftvert, ami android 2.3.7-es. A problémám az, hogy nem tudok ilyen accelerometeres játékokat játszani rajta mint pl a doodlejump. Valaki valami tipp?
Nem tudomhogy érthető-e, de az egész késik, olyan mintha elfordítanám, és csak 2 másodperc múlva érzékelné. Tehát érzékelni érzékeli, de csak később, és akkorse olyan precízen. Van erre valamilyen megoldás? Másnak is így van?
Sima alap ROM-al működik, és más főzött rommal is, de ebben van meg midnen ami nekem kell, kivéve ugye ez.
Valakinek valamilyen tippje van mi lehet a probléma?
Előre is köszi.
nem akard már bemesélni XD
2 db mini pro-n próbáltuk :D csak csinál egy képet full random fókusszal :D
ha benne vagy akkor hasonlítsuk össze :D
fényképezzünk le mindketten egy 100ft-os érmét :D és rakjuk fel ide :D
persze közelről makró módban :D
igazad lett :D
tényleg lehet fókuszálni csak nekem valami fos CM rom volt fent :D
xda-n keresd meg az ArcMini nevű romot :D
sztem messze a legjobb 2.3.7-rom x10 mini pro-ra... nem indulgat random újra, bírja a játékokat, akksi idő egész jó :D
mjuk unlockolni kell a bottloadert és fel kell flashelni egy kernelt, de totál megéri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!