Ezzel a taktikával sportfogadásból szerintetek meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Na tegyük fel van 300 ezer ftom amit feltöltök pl Bet365-re 3-4 odds közötti kötéseket rakok első nek ezer forintal (elment) utánna duplázom mindig a tétet most 2 ezer ft jön (ez is elment) utánna 4 utánna 8 utánna 16 utánna 32ezer ft na tegyük fel ez jött akk ha 3 as odds volt rá nyerek 96 ezret és feltettem eddig 64 ezer ftot és 32ezer + ba vagyok és ezek után előrőlkezdeni az egészet 1000 ftal,vélemények erről a taktikárol? ja és ha nagyon nyereséges vagyok akk a fogadóiroda ilyenkor micsinál???2014. febr. 26. 22:12
21/26 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fe lleakarnék venni egy millio ft-ot akk hány %ot vonnának le abbol?
2014. márc. 5. 19:08
22/26 anonim válasza:
csak szólok ,hogy Monte Carlóban 19 -re jött ki a piros.???? ilyenkor mit csinálsz. Veszel 1 üveg pálinkát és fejbe lövöd magad.
23/26 anonim válasza:
Nekem 17 re jött le a piros :D Ott is szarrá buktam magam.
24/26 anonim válasza:
Kérdező fogj meg egy pénzérmét és kezd el dobálni. Dobáld egy órán keresztül és figyelt, hogy fej vagy írás. Meg fogsz lepődni, hogy egymás után hányszor dobsz fejet vagy írást.
25/26 anonim válasza:
Van egy facebook oldalam, ahol minden nap kirakom amiket megjátszok, 2 hónapja kezdtem és pluszban vagyok, ha érdekel, írj rám és átküldöm a linket.
26/26 anonim válasza:
3 vagy 4 x szorzo,kotesben? Alapbol elkell felejteni... van hogy a profi sportfogadoknal akik single fogadasokat tesznek ott is bejohet egy hosszabb vesztes sorozat nalam pl zsinorba jott 11... szorozd fel a te altal jatszott taktikaddal,mennyi penzre len e szukseged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!