Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel a taktikával sportfogadá...

Ezzel a taktikával sportfogadásból szerintetek meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Na tegyük fel van 300 ezer ftom amit feltöltök pl Bet365-re 3-4 odds közötti kötéseket rakok első nek ezer forintal (elment) utánna duplázom mindig a tétet most 2 ezer ft jön (ez is elment) utánna 4 utánna 8 utánna 16 utánna 32ezer ft na tegyük fel ez jött akk ha 3 as odds volt rá nyerek 96 ezret és feltettem eddig 64 ezer ftot és 32ezer + ba vagyok és ezek után előrőlkezdeni az egészet 1000 ftal,vélemények erről a taktikárol? ja és ha nagyon nyereséges vagyok akk a fogadóiroda ilyenkor micsinál???

2014. febr. 26. 22:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
mondom próbáld ki, mert ha ezt most valami szájbarágós honlapon elolvastad mint működő "stratégiát" akkor úgy sem fogod elhinni senkinek, hogy nem működik, sajnos megvan ennek a pszichológiája, és rengetegen profitálnak abból, hogy meggyőzik a kezdő kis butuskákat, hogy a duplázás működhet... de csak végtelen számú rendelkezésre álló pénzzel működik....
2014. febr. 26. 23:13
 12/26 A kérdező kommentje:
nem ezt nem olvastam sehol az előző kommentemben lévő stratégiábol alakitottám át amiről kérnék szépen véleményeket mindenkitől!!!:D
2014. febr. 26. 23:22
 13/26 anonim ***** válasza:
ez még mindig a duplázás stratégiája teljesen mindegy, a meccs melyik részében csinálod, a duplázás az duplázás marad
2014. febr. 26. 23:25
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
Én mindig csak 1 meccsre tippelek. Mindig csak x-re. Egy csapatra addig rakom az x-et míg be nem jön. Ha nem jön be akkor duplázom a tétet. Végül ha jön a mix a legutóbbi tét nagysága a nyereségem. Nyilván sok szempont kell, hogy egy csapatra rakjam az x-et, de régóta játszom ezt a taktikát és nyereséges vagyok belőle.
2014. febr. 27. 11:22
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Most pl az FC Nürnberget rakom.Minden szempontból sttimmel. 12. a német bajnokságban,22 meccséből 11-et x-elt, a következő meccsét leszámítva(Dortmund)játszik a tabella 14, 16. 13. 15. 17. helyezettel. És mivel 8meccse nem x-elt, valószínű a dortmundal se fog, így 9 meccs utána szinte biztos x-elni fog 4-5-6 meccsen belül.
2014. febr. 27. 11:23
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
Sokat kell nézni a tabellát, elemezni a meccseket, forma, fórumok stb...és persze elegendő tőke is kell, hogy el lehessen kezdeni.
2014. febr. 27. 11:24
 17/26 anonim ***** válasza:
összegben mit jelent a nyereséges vagy?
2014. febr. 27. 12:06
 18/26 A kérdező kommentje:
jo és tegyük fel hogy már annyira nyereséges vagyok belőle hogy nagyon millios nagyságrendeket nyertem már ezzel a taktikával akkor csinálhat valamit a fogadoiroda?
2014. febr. 28. 00:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

nem leszel ennyire nyereséges, mivel mint más említettem ez a taktika minden kezdő első tévedése és NEM működik...

De ha te brutál milliomos tactikát találnál, akkor a fogadóiroda annak csak örülne mivel ő abból él, hogy az emberek tranzakcióiból le lecsippent %ot... a pénzt te nem a fogadóirodától nyered el, hanem más emberektől.

2014. febr. 28. 00:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha utánaszámolsz, ezzel a többszörözős tatikával nagyon hamar a kiürül a kasszád. 3-4 közötti ODDS-oknál pedig egyáltalán nem lehetetlen, hogy sorra 8-10 eseményt is elbukj.
2014. márc. 5. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!