Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az egyetem befejezése után,...

Az egyetem befejezése után, szeretnék 1 évet Szibériában tölteni?

Figyelt kérdés
Mondhatni nomád körülmények között. Villany, víz, gáz nálkül. Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen jellegű extrém körülények között való túlélésről, esetleg tipp, hallottatok valakit aki már belevágott ilyesmibe?
2014. febr. 26. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Naiv elképzelés.

1 hét alatt belegalsz hacsak nincs kommandós kiképzettséged.

Akkor 1 hónap..

2014. febr. 26. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Kommoandós kiképzésem ugyan nincs, de tapasztalt hegymászó és túrázó vagyok, az ott élő embereknek sem okoz komolyabb gondot, nyilván idő kell az alkalmazkodáshoz, engem viszont az érdekelne, hogy lehetséges e hogy befogadjanak egy idegent, hogy a társadalmuk része legyek, nyilván nem civilizálatlanok, csak talán a nyelvi akadályok jöhetnek szóba, de ha beszélik az oroszt talán megértenénk egymást.
2014. febr. 26. 14:51
 3/4 anonim válasza:

Persze, hogy hallottunk. Christopher McCandless 4 hónap alatt halt meg Alaszkában 24 évesen.

Nem lehetetlen a dolog, de óriási tervezést és felkészültséget igényel. Először kicsiben, rövidebb ideig próbáld meg Magyarországon.

2014. febr. 26. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

nézz utána az ottani szokásoknak.

aztán viszel ajándékot,biztosan ott is van góré,itthon kitanulsz egy olyan dolgot amire ott szükség van a csoporton belül és akkor lehetsz a csoport egy hasznos tagja.

ott rénszarvasoznak ha jól emlékszem.

egy hentes ismerősödtől kitanulod,hogyan kell leölni,feldolgozni a húst mondjuk,aztán máris hasznos vagy nekik.

Vagy jól lősz,viszel egy fa-sza puskát a górénak belépőként ilyesmi.

2014. febr. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!