Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőtársat keresek egy kis...

Edzőtársat keresek egy kis mozgáshoz fiúk lányok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
gondolok itt kick-box zenés órák erőnléti edzések felülés fekvőtámasz kardió edzések kortól és nemtől függetlenül a terem ahova járok az ingyenes vannak benne tükrök és hangosítás nagyon hangulatos
2014. febr. 23. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyhogy ingyenes? Milyen felszereltsége van és hol van?
2014. febr. 23. 19:26
 2/9 A kérdező kommentje:
egy egyszerű tornaterem és arra értettem hogy nem kell fizetni mert ahol dolgozom ott tudtam szerezni egy termet és én meg a saját magam fejlesztésére tartok órákat
2014. febr. 23. 19:33
 3/9 A kérdező kommentje:
8 kerületben
2014. febr. 23. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor ha tornaterem szerű akkor van benne esetleg bordásfal? vagy kötélmászáshoz kötél? vagy zsámoly? vagy miket lehet használni? és szóval te lennél az edző és vezényelnéd az órákat?
2014. febr. 23. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
lényegében itt próbák szoktak lenni színészeknek de van benne szekrény szőnyeg linóleumos ha szeretnéd te tartani te is tarthatod ha többen összejövünk mindig más tartja a közös munka a lényeg ha van ismerősöd jöhet bátran minél többen vagyunk annál jobb én úgy gondolom így nézne ki egy óra bemelegítés egy kis erősítés aztán kardió edzés stb ha van kedv kicsi box vagy önvédelmi fogások bármi ami átmozgatja a testet mozogni megyünk oda
2014. febr. 23. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
ping-pongozni is tudunk esetleg konditerembe menni nem fullos fő hogy ingyen van
2014. febr. 23. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
és tényleg teljesen ingyen lenne?
2014. febr. 23. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:
teljesen :)
2014. febr. 23. 20:04
 9/9 anonim válasza:
A kérdezők/érdeklődők közül volt valaki?? Lett belőle valami?
2014. márc. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!