Minek hívják? Lehet javítani?
Van ugye az embernek egy képessége, h leutánoz mozdulatokat.
Na csak nem mindegy h.
Tehát vegyünk egy boxolót.
Üt egy egyenest.
Egy igazi tehetség, akinek ez az utánzós képessége jó, az szinte elsőre "lemásolja", vállból is dolgozik
Meg vannak a szerencsétlenek mint én, aki nem fog vállból beletolni, hanem csak ütök egyet karból.
Persze ha rám szólnak utána már jól csinálom.
Szal ezt a képességet lehet fejleszteni, h én is ilyen gyorsan tanuljak meg ne legyen olyan darabos a mozgásom?
Szal táncban is ezért nem vagyok jó, mert a mozdulataim eléggé darabosak meg kicsit lépek, nem engedem úgy el magam.
Remélem érthető vagyok.
Kössz!
van erre valami szám,ha jól emlékszem 500 v 1000 óra a megtanulása egy rendes ütésnek nulláról,elég jóra.
szóval közel sem az utánzó képessége a jó,nem mutáns,hanem addig gyakorolta a mozdulatot,amíg tökéletessé nem tette.
aztán sparring közben stessz alatt is figyelt a mozdulatra,alkalmazta élesben és így válik a vérévé és természetessé a mozdulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!