Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és nemsokára...

14 éves vagyok és nemsokára elkezdem a birkózást. A kérdés az, hogy ha most elkezdem akkor lehet még belőle valami az MMA-ban?

Figyelt kérdés
Azt még hozzáteszem, hogy ez az álmom, és nagyon keményen fogok edzeni.

2014. febr. 21. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon profi szinten nem hiszem,de egyébként lehet.
2014. febr. 21. 14:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet nagyon profi szinten esélyem?
2014. febr. 21. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
mert a legtöbben akik nagy eredményeket értek el kb 5éves korukban kezdték, persze attól még lehetsz jó versenyző főleg itthon
2014. febr. 21. 18:25
 4/11 anonim válasza:
attol is függ hogy honnan kezded...ha nullárol akkor szerintem meg verseny eredményeid sem lesznek.
2014. febr. 21. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:

"attol is függ hogy honnan kezded...ha nullárol akkor szerintem meg verseny eredményeid sem lesznek."

kb 1év "ememá" edzés után már indítanák versenyen és amilyen szar az amatőr mma színvonal itthon még 1.5-2év után akár helyezést is érhet el

2014. febr. 21. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én mesteren is 14 évesen kezdte a karatét. 20 évesen országos bajnoki címe volt,aztán Európa és Világbajnokságokon is dobogós helyeket ért el.
2014. febr. 21. 23:42
 7/11 anonim válasza:
Ha már el akarod kezdeni az MMA-t, akkor tarts észben egy igen fontos nézetet: "semmi sem lehetetlen".
2014. febr. 22. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért akar mindenki ememázni?

Amúgy sima birkózással semmire sem fogsz menni.

2014. febr. 23. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:

pont azért akarnak ememázni amiért eddig thaiboxolni meg k1-ezni mert ez a divat látnak jutubon 2 knockout videót és megtetszik nekik.

egyébként meg a birkózás ringre az egyik legjobb utcán meg egy darab fegyvertelen támadó ellen is jó lehet ha úgy tudod hozzávágni a betonhoz, hogy a nyaka 6felé törjön.

2014. febr. 23. 12:59
 10/11 A kérdező kommentje:
É nem divatból szeretném csinálni. Mikor általános iskolában voltam negyedikes akkor ismerte meg az MMA-t. Már akkor is gondolkoztam azon, hogy egyszer ezt el fogom kezdeni. Én nem divatból szeretném csinálni, én komoly szinten.
2014. márc. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!