Kezdő futó vagyok! Hogyan lehetek még kitartóbb?
Ezen a héten pénteken kezdek el újra futni. Igazából többször nekilendültem, de most már egy futócipő segítségével még elszántabb vagyok. Célom egy 4-5 kilót ledobni. Azt mondják jobban áll, ha kerekebb vagyok, de én nem érzem jól magam és a városban sétáló lányok/nők rendszerint nagyon jó alakúak. Legalábbis a többségük. Önbizalmat adna, ha kicsit karcsúbb lennék.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan legyek kitartóbb a futást illetően? Legutóbb a téli időjárásnak köszönhetően álltam le, de akkor legalább 3km-ert le tudtam futni.Úgy érzem nehéz lesz ezt újra előhoznom magamból, pedig nem nagy táv, tudom. Arról nem is beszélve, hogy heti max 3 alkalommal tudnék futni. Ha az étkezésemre is odafigyelek, lesz változás?
( Ez a megtett 3km eleinte kocogva történt, aztán fokozatosan gyorsult minimálisan a tempó..)
Köszi előre is! :)
25/L
Hallgass közben zenét,fuss a margit szigeten.Ott rengetegen futnak: kövess pasikat közben vagy hagyd le őket.
Keress futótársat.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!