Martens bakancs alkalmas túrázásra?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jól bejáratott, kényelmes Martens bakancsom, de már nem igazán hordom. Arra gondoltam, hogy túrázásra viszont alkalmas lehet. Mit gondoltok? Van valakinek ilyen tapasztalata vele?2014. febr. 19. 14:59
1/5 anonim válasza:
Nem a legjobb mert nehéz, nem hajlékony és nem túrázásra van kialakítva. Ettől függetlenül meg lehet próbálni, pláne ha más haszna egyébként sincs.
2/5 anonim válasza:
Én acél betkós,német katonai ugró bakancsban mentem egyszer hosszabb túrára,na ilyet soha többet nem teszek,úgy feltörte a lábam,hogy ihaj-csuhaj...Szóval nem erőltetném a helyedben,nem igazán túra specifikus bakancsok ezek.bár figyelj,próbáld ki egy kisebb túrára,aztán meglátod milyen.Lehet,hogy nem lesz vele különösebb probléma,és akkor el tudod vinni nagyobb túrára is.Mert tény ami tény,egy rendes túrabakancs nem éppen olcsó,ha nem muszáj ne vegyél,csak nehogy úgy járj mint én,ezért írtam,hogy először csak rövid távra nézd meg.
3/5 anonim válasza:
#1 vagyok. A feltörést a speciális túrabakancsoknál sem biztos, hogy megúszod.
4/5 anonim válasza:
Az lehet,mert túrabakanccsal is jártam már úgy...mondjuk a katonai 2x olyan durva volt.
5/5 anonim válasza:
Ha nincs más próbáld meg, nekem is Martens bakancsom van ezért szeretnék majd venni túrabakancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!