Szerintetek melyik a legkényelmesebb utcai futócipő?
Nekem a Vibram cég Bikila típusu cipője vált be a legjobban :) Amit ki akarok próbálni az a KSO EVO(EL-X LS)
Még nagyon kényelmes és szuper nekem a Feelmax Panka nevű cipő is :) Ez olyan mint egy zokni :)
Nem érdemes egy eladóra aki kapott valamilyen képzést(jó esetben) hallgatni, hogy neked milyen lábad van, ő nem orvos, hogy azt megállapíthassa akár egy erre kifejlesztett készülékkel is... mi van ha épp nem úgy állsz stb stb...
fogd egy régi kopott cipődet és annak alapján állapítsd, meg, hogy milyen a lábad.
Magát a márkát minőséget is hülyesé ajánlgatni, ez olyan mint bringásoknál a nyereg, mindenkinek más jön be, és sajnos sokat ki kell próbálni, mire megtaláljuk az igazit. én pl a keményebb talpú cipőket komálom, a pihepuha, mindenféle légbetétes cipőktől kényelmetlenül érzem magam... most ár érték arányban nekem a kalenji cipők tetszenek léegjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!