Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó úton haladok, hogy menjen...

Jó úton haladok, hogy menjen a kézenállás?

Figyelt kérdés

Mér egy ideje gyakorlok, kicsit jobban megy, mint a legelején, de még mindig eldőlök. Naponta párszor próbálkozok falnál, meg tesi órán szőnyeg előtt.

Erőben nincs gondom (fejen állásból is kinyomom magam kézállásba, de 2-3 mp után eldőlök), csak az egyensúlyban.

Ehhez szimplán csak sok gyakorlás kell, és majd ráérzek, vagy mi? Mert mint írtam nem nagyon fejlődtem. :(

2014. febr. 7. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A csuklódnak meg kell hozzá erősödnie, mert ha dőlsz tenyeredből, csuklódból nyomod magad vissza és tartod magad egyensúlyban. Jó lesz az, csak gyakorold.
2014. febr. 7. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ok, kicsit akkor rágyúrok a csuklómra. :)
2014. febr. 7. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
és leírnád kérlek, h hogy állsz neki? mert én is nagyon szeretném megcsinálni, de nem tudom hogy kezdjem. Feküdjek le vagy guggolásból mintha bukfenceznék? vagy hogyan?
2014. febr. 7. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha falnál csinálom, akkor lehelyezem 20-25 centire tőle a kezemet, és rajtoló pózból (remélem érted amire gondolok, nem tudok szakszavakat :S ) fellendíted magadat. Egy kicsit megtámasztom magam a fallal, aztén nagyon ovatosan, gyengén ellököm magam hogy ne tartson. Ilyenkor két dolog történhet: vagy a kiindulási helyzetbe kerülök, akkor próbálom újra. Vagy újra a falhoz ér a lábam, akkor újra ellököm magam. Természetesen minnél tovább próbálok segítség nélkül megállni. Akkor hagyom abba, ha elmegy a kedvem, vagy kicsit megunom. Később újra próba.
2014. febr. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!