Ha nyertem tippmix-en akkor a szelvényt csak be kell vinnem a lottózóba és ott kifizetik?
Figyelt kérdés
Életem első tippmix szelvényét adtam fel. Nem nagy összeg (10e alatt), csak nem nagyon vágom még hogyan kell beváltani. Mindenkinek köszönöm!!!2014. jan. 31. 19:05
1/3 loadingzone válasza:
Igen, bemész bemutatod a szelvényt és megkapod a pénzt.. viszont a nagyobb összegeknél nemtudom pontosan mennyi már nem adják ki a lottózóban. remélem tudtam segíteni :)
2/3 Lipton. válasza:
200 ezerig kézbe kiadják, 200-400 ezerig már utalják, sima fogadásban 400 a max amit nyerhetsz :D
kombináltban több millió
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek! :)
2014. febr. 1. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!