Ha a sustanon 250 et félrelövik akkor mi lehet a következménye?
Félrelövik?
Csupa olaj lesz a padló. :-D
Viccen kívül: hogy lehetne "félrelőni"?
Ha ideget vagy eret ér a tű, húzd ki és szúrd máshova.
Érbe nem adható, mert kaphatsz egy jó kis embóliát. De persze ez csak a fő verőerekre igaz. Ha egy kissebb érbe adják, az csak fáj kurvára, de nem lesz komoly baj belőle.
Szerintem amúgy is szerencsésebb dolog, ha magadnak csinálod, mert te érzed, hogy jó helyre ment -e. Ha fáj, akkor szúrd újra és kész. És mindíg vissza kell szívni, hogy nem e ért eret.
A susta (ha eredeti) elég sűrű, 23-25 G tűvel kell szúrni és még így is elég erőssen kell nyomni, hogy átmenjen.
Ja és mindíg egy steril tűvel szívd föl, és egy másik steril tűvel add be, mert a tű hegyét, élét könnyen kicsorbítja, amikor hozzáér az ampullához. Még ha nem is látod szabad szemmel.
akkor hadd fűzzek hozzá egy kérdést :
én majd most akarok sustát tolni eddig testosteron depo-t toltam és azt szeretném megtudni tőletek , hogy meik a legalkalmasabb testrész a beadáshoz , mert valaki azt mondja váll valaki seggbe .
meik a biztonságosabb ?
és az befolyásol valamit?
csak azért mert a depo-t vállba kaptam .
bocs hogy itt kérdezek de remélem válaszoltok.
köszi csáó
A Sustanon hajlamos a gyulladásra, ekkor 3-4 napig veszettül fáj. Nem mindenkinél és nem mindíg, de jobb elkerülni.
Így inkább fenékbe add, ha gyullad ott a legkevésbé kellemetlen.
(csak leülni nem tudsz pár napig)
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!