Ha elkezdek szedni danabolt annak lehet vmi következménye?
Figyelt kérdés
Nem akarom hosszútávon szedni,max. 5-6 hétig.Légyszi a kérdésre válaszoljatok.Köszi.
2010. okt. 24. 13:55
1/9 anonim válasza:
lehet.függ dolgoktól, amiket nem írtál le. személyes véleményt nem írok róla, mert úgy sem érdekel senkit. üdv
2010. okt. 24. 14:10
2/9 clint válasza:
nem lehet hanem lesz. AZT GARANTÁLOM!!!
(aki itt kérdez szteroidokról annak tuti lesz baja tőle, mível nem ért hozzá)
2010. okt. 24. 14:47
3/9 anonim válasza:
Jelentős vízvisszatartás, magas vérnyomás, magas pulzus, pattanásosodás, olajos bőr, agresszió, hajhullás, fokozott arc és testszőrnövekedés, májkárosodás, tesztoszteron termelés csökkenése, gynecomastia. Ezek általánosan fellépő mellékhatások, hogy milyen mértékben lépnek fel az szervezet és alkalmazás függő. A mellékhatások ismeretének hiánya erősen engedi feltételezni az alkalmazás szakszerűtlenségét is, ami negatív irányba fogja eltolni a hatás-mellékhatás mérleget.
2010. okt. 24. 15:05
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Első,szívesen meghalgatom a személyes véleményed!
2010. okt. 24. 21:02
5/9 anonim válasza:
látatlanba nehéz lenne megmondani, főleg, hogy nem vitted túlzásba az információk megadását magadról. igen sok mindentől függ ezért bele sem megyek részletesen. a lényeg, hogy lehet következménye bőven. lehet, hogy jól szét.kúrod magad egy sima 5-6 hetes "kúrával" lehet hogy nem. ha ennyire nem vagy olvasott a témában akkor gondolom nem vagy még olyan szinten, hogy szükséged lenne rá. az előbb már jól leírták, de én azt mondom, és ez tapasztalat, hogy erősen egyénfüggő. változó, hogy kinek hogy reagál rá a szervezete. fiatalabb korban amikor még a maximumon van a tesztoszterontermelés nyilván nagyobb károkat tudsz vele okozni.
2010. okt. 25. 15:46
6/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,183 magas,78 kg.Régebben rendszeresen edzettem 3 éven át de abbahagytam 1 éve,és most el szeretném kezdeni megint.Eddig nem érdekeltek az ilyenek,nem foglalkoztam velük,csak tápkiegészítőt nyomattam.Úgy gondoltam h így kezdésnek kéne egy kis plusz..
Köszönöm a válaszod!
2010. okt. 25. 22:38
7/9 anonim válasza:
első voltam..most hogy megírtál pár infót, így csak megerősítesz engem abban, hogy lebeszéljelek erről így is, hogy nem ismerlek. jó szándékú vagyok :) ezt inkább soha, nemhogy 18 évesen.van sok jó természetes dolog is amikkel nőhetsz, erősödhetsz stb. de nem természetes is :D. ezt szerintem hanyagold :D
2010. okt. 25. 23:59
8/9 anonim válasza:
hasonló felépítésed lehet mint nekem. én folyamatosan fejlődök, pedig idősebb vagyok mint te. 18 évesen teljesen felesleges, többet árthatsz vele mint amennyit használ. komolyan mondom! egy ideig megdob majd összeesel tőle, elmegy a kedved, esetleg ha szart kapsz akkor valami bajod is lehet. persze a haverod csak a tutit hozza, de ebben az országban mindenki eredetit árul, a sok hamisítványt meg mindig másnak adják el...
hidd el tök fölösleges ezzel vacakolni, vegyél egy vödör fehérjét egy olcsóbb monohidrátot és hozzá szőlőcukrot, nőni fogsz mint a bolondgomba
2010. okt. 26. 00:07
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged!Sikerült lebeszélni.Maradok a táplálékkiegészítőnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!