Itt egy érdekes videó? Többen vertek fiatalokat.
Ti belegondoltatok már, hogy veletek is megeshet az ilyen?
Nemfeltétlen ilyen kopasz köcsö.ökre gondolok hanem arra, hogy többe rád támadnak és esélyed sincs védekezni. Netán összevernek és maradandó károsodást szenvedsz. Ilyen helyzetben még elfutni sem lehet a legtöbb esetben. (bár a kategória nem a legmegfelelőbb de itt több sportoló is van)
Mit hagyjunk? Mi nem tetszik a válaszomban?
Utcán igen, 3-an ütnek minimum 1 embert, ezért értesz hozzá hogy rohadt gyorsan rányúlja gázsprédre (én azért inkább gáz riasztópisztolyt ajánlok csak az drága) képen told és fuss. Vagy ha nem tudsz futni akkor fegyvert el, vipera is elő, van akit nem tudsz lecsapni viperával, de átlag tahó erőszaktevőket igen.
A videón semmi ilyen nincs, mintha nem is akarnának védekezni. Vagy mindenki halál képzetlen, na ezen meg gondolkodjon el mindenki, aki sem fegyvert nem hord (nem gyakorol vele) sem közelharc tehcnikát nem gyakorol, az mit csinál? És ez főleg férfiakra igaz kérdés.
Elhiszem hogy a foci (nézés) meg a jégkori is tök jó sportok, de nem értem azokat, akik egy francos box edzésre sem tudnak lejárni + nincs riasztófegyver sem náluk..
Szerinted én ezt írtam?
Miből gondolod Te, hogy ha találkoznál velem akkor nem mennénk el egymás mellett ugyan úgy mint bármely másik (normális, nem erőszakos) emberrel?
Kicsit furán látod a dolgokat, nem tudom honnan jöhetnek ilyen gondolataid, de biztos hogy valamilyen furcsa előítélet lehet benne, ami nem éppen egészséges dolog.
Ezért pártolom azt (és élek eszerint a gyakorlatban), hogy legyen alap harci képzésed, ez egyébként is jó mozgás, edzés a hétköznapokra, és legyen olyan nyitott, megfigyelő tudatállapotod hogy ki tudd szűrni ha valami gáz van. És akkor legyen már a kezed a riasztófegyvereden, és használd ha kell, és próbálj elfutni ha tudsz. De ehhez helyzetet kell teremteni.
Nem a magamfajta fog megverni vagy belédkötni, akik fegyverrel járnak és gyakorolnak velük, hanem leginkább képzetlen erőszaktevők, részegek. De ők is lehetnek veszélyesek.. ezzel most nincs mit tenni, fel kell készülni erre. Nem lehetetlen ám túlélni ilyesmi helyzetet, és a felkészülés (harcművészet, küzdősport) alapja lehet az ember testedzésének.
16. téged meg akarnak rugdosni, akkor te azzal foglalkozol, hogy milyen fegyvert viselhetsz és hogyan fognak megszopatni a bíróságon?
Tudod erre mit mondok? Ha megszopatnak a bíróságon, az azt jelenti hogy élsz..
Gyere hozzám edzésre, és megtanítom a többit is. Például azt, hogy ha valakinek szilánkosra törted a térdét viperával (nem ölted meg!) akkor utána, menj dolgodra mert az elmúlt évezredek háborúi alatt EGYSZER sem volt divat arra várni, hogy a legyőzött ellenfeled még rendőrt hívjon rád. Ennyi. Fuss el amint tudsz, lőj, szúrj és fuss. Ezt még a kravmagások is tudják, pedig nem egy válogatott társaság..
Budapest, Béke út 26
(Wudang shan edzőterme, KKIK kft. épülete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!