Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itt egy érdekes videó? Többen...

Itt egy érdekes videó? Többen vertek fiatalokat.

Figyelt kérdés

[link]

Ti belegondoltatok már, hogy veletek is megeshet az ilyen?

Nemfeltétlen ilyen kopasz köcsö.ökre gondolok hanem arra, hogy többe rád támadnak és esélyed sincs védekezni. Netán összevernek és maradandó károsodást szenvedsz. Ilyen helyzetben még elfutni sem lehet a legtöbb esetben. (bár a kategória nem a legmegfelelőbb de itt több sportoló is van)

2014. jan. 29. 12:04
1 2
 1/20 Galaxis. ***** válasza:
Hát a véleményem erről annyi, hogy ezek egy csicska majmok! Hogy miért? Mert mindegyik kivan pattintva az látszik rajtuk \<biztos a rendes edzés meg a tökéletes kaja miatt>\ és ott vannak azok a vékony emberkék a kocsmánál mégsem mernek semmit tenni amíg 4-en vannak ott. De amint 2 en vannak akkor neki ront mind a 6. Ez aztán a bátorság!
2014. jan. 29. 12:14
 2/20 dirtboy ***** válasza:
jobb dolgom is akad mit ilyeneken gondolkodni,egyébként nem járok ilyen sz ar késdobálókba.
2014. jan. 29. 12:14
 3/20 A kérdező kommentje:
Első jogos, második gondolom akkor te csak otthon ücsörögsz és az utcára sem teszed ki délután 4 óra után a lábad.
2014. jan. 29. 12:17
 4/20 anonim ***** válasza:

Én is félek tőle, hogy esetleg ok nélkül megvernek, és többet nem tudok rendesen sportolni.

A videóhoz hozzászólva: akinek a legnagyobb problémája, hogy rasszizmus van, az ne csodálkozzon annyira ha eltángálják, most komolyan, mintha nem lenne nagyobb bajunk vagy bajuk a szlovákoknak.

2014. jan. 29. 12:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem sok közük volt a fiataloknak a kopaszokhoz. Azok csak verekedni akartak egyet és gyengébbeket kerestek.
2014. jan. 29. 12:47
 6/20 anonim ***** válasza:

Azért szerencsére nálunk nincsenek ilyenek hogy egy magukat "neonácinak" valló csoport fehér bőrű magyar, normális dolgozó embereket vernek el. Mivel egyiken sem láttam sportosság jelét, mondhatjuk azt hogy simán dagadtak, belém ugyan nem kötöttek még ilyen kis patkányok, de cigányok már próbáltak 2en belémkötni, annak ellenére hogy látták jóval felettük vagyok fizikumban. Verekedés nem lett belőle, mert megállóban voltunk, beálltam eléjük azt megkérdeztem mi a gond akkor

Nekem ezért fontos hogy "nagy" legyek, mert így van a kis kötekedőkbe egy visszatartó erő, ha látják hogy feszül a karodon vagy a válladon a felső, és nem a hájtól.

2014. jan. 29. 12:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen jogos, ez így is van ha pl. az átlag meglát egy izmosabb embert kétszer meggondolják a dolgot.
2014. jan. 29. 12:52
 8/20 dirtboy ***** válasza:

így van,itthon ülök és rettegek

most komolyan,nincs más dolgod neked sem mint azon agyalni hogy megvernek?

minek félni attól ami lehet soha nem is következik be?

a cikkben benne van hogy ezek a kopaszok rendszeren randalíroznak ott,így nyilván én mint béke szerető ember nem megyek ilyen ócska helyekre hanem igényesebbekbe ülök be hol nem vernek szét minden este 2-3 embert.

2014. jan. 29. 12:57
 9/20 anonim ***** válasza:

Belegondoltunk.

Épp ezért nem értem, a videón:

SENKIN nem látszik, hogy bármilyen küzdősport vagy harcművész rutinja lenne.

Senki nem vesz elő se gázsprét, se kést, se viperát.

MI ez a videó? Nem is értem...

Magyarországon sokan küzdősportolnak, vagy harcművészkednek, vagy legalább valamilyen önvédelmi fegyvert hordanak (még ha nem is értenek hozzá) azért is, mert tudják hogy adódnak s.zar helyzetek, amikben azért valamennyi esélyt kellene adnunk önmagunknak is.

De itt még az agresszív kopaszoknál sem volt fegyver, meg azok sem tűntek képzettnek, hát ezeken 1-2 rutinos boxoló átmenne, pedig ők sem kemény utcai harcra készültek.

Senki nem vett elő egy rohadt gázpisztolyt sem, itt semmi nem volt a videón amit értelmes ember az önvédelméért megtesz..

2014. jan. 29. 13:11
 10/20 A kérdező kommentje:
Dirty igazad van, de te utolsó inkább hagyjuk. :D Mondjuk lehet, hogy soha nem történik meg de volt már rá példa az életben szerintem. Am. meg 3-an ütnek egyet tényleg teljesen reális.
2014. jan. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!