Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik hatásosabb...

Tyson1966 kérdése:

Szerintetek melyik hatásosabb a könyök vagy az ököl?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ököl. Könyökkel nem lehet nagy erőt kifejteni, az csak földharcnál hasznos amikor nem tudod meglendíteni a karod egy horoghoz vagy egyeneshez.
2014. jan. 28. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Távolra az ököl, közelre a könyök :D
2014. jan. 28. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Könyökkel nehezebb bánni, nehéz jól használni, tehát kezdőnek az ököl hatásosabb, mert könyökkel nem talál be.

2014. jan. 28. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Első, könyökkel nem lehet nagy erőt kifejteni? :O Kifekszik egyből ha normálisan eltalálod. Egyébként ha messzebb van ököl, ha a rendes ütéshez túl közel van akkor könyök.
2014. jan. 28. 15:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Van egy haverom az mindig ha balhé van könyökkel üt, és még eddig mindig hatásos volt
2014. jan. 28. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha elég agresszív és az 'ellenfelei' hagyják arcon csapni magukat, akkor még a kislábujjad is hatásos.. De ha egy kicsit is rutinosak bunyóban, valami fogalmuk van védekezésről vagy elmozgásról, akkor azért könyökkel májerkedni sem olyan egyszerű ám.

Egy birkózó könyök ütés távolságban már esélyes hogy lerántja a földre, szóval ez 'ellenfelek' kérdése is, hogy bejön-e. Ha kezdeményező és meglepő, akkor eléggé be fog jönni, mert erős. Ha érzi a távolságot, hogy betaláljon, és hagyják is.. igen, az csúnya.

2014. jan. 28. 16:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Eddig még csak ugy láttam ütni, és verekedett már párszor és mindig ő kezte és eddig még mindig hatásos volt.Én jobban bizok a horogba szerintem az jobb mert nem kell közel állni hozzá hogy megüsd mert szerintem állkapocsra elég hatásos tud lenni és egyszerü.
2014. jan. 29. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyet is értek.
2014. jan. 29. 14:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg eszt a videót mit szóltok hozzá szerintem hatásos nem? [link]
2014. jan. 29. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már tapasztalt bunyós rapityára törné a haverod ergo haverod kislányokat ütött ki a könyökével.
2014. jan. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!