Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden nap csinalok 50teli...

Ha minden nap csinalok 50teli talpas gugolast es 50db felulest elobb utobb lesz valtozas rajtam?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nem. ha az étrendeden nem változtatsz semmi
2014. jan. 27. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem mert ez l*fasz.

Normál kaja és edzés kell.

2014. jan. 27. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nem
2014. jan. 27. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
a dolog alapja az étrend, azután jön a rendes edzés. Na most ez minden, csak nem rendes edzés.
2014. jan. 27. 23:21
 5/7 A kérdező kommentje:
az etrendben h tudok valtoztatni ha kollegista vagyok?
2014. jan. 28. 06:46
 6/7 anonim válasza:
Ha nem változtatsz az étrendeden, akkor sem megy veszendőbe. Nem tudom, miket eszel, de a saját kolis tapasztalataimból kiindulva, nem lehet best of.. De még mindig jobb egészségtelen kaja mellé mozogni, mint egyáltalán nem, na az nem ér semmit. Ha kitartó vagy, és majdnem mindennap (legyen pihenőnap is) kitartóan csinálod, biztos fog látszani! A lényeg, h ne add fel könnyen, mindig szakíts rá időt és csináld!
2014. jan. 29. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:

A kérdés az hogy mit akarsz elérni.

Ha izmot akarsz pakolni magadra akkor amit csinálsz nem ér semmit.

Ha formálni akarod egy kicsit a combodat és karban akarod magad tartani akkor amit csinálsz az jó.

Én csináltam napi 400 guggolást ami nagyon jó volt mert jól tudok vele futni meg ugrani meg ilyesmi de ez nem össze keverendő az izomtömeg építéssel mert arra ez nem jó.

Tömeget építeni súlyzós guggolással lehet és megfelelő mennyiségű étel elfogyasztása mellett.

Tehát a lényeg hogy mit akarsz elérni.

2014. jan. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!