Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel nyerhetném vissza az...

Mivel nyerhetném vissza az eredeti méreteimet?

Figyelt kérdés

85-65-89 voltam és már kicsit több mint egy éve 92-82-98 lettem :( 167 cm vagyok és 65 kg. (52 voltam)

Hiába eszem kevesebbet vagy diétáztam vagy étrend szerint éltem, próbálok mozogni egy héten 2-3 x minimum de egy gramm sem moccan

2014. jan. 26. 11:53
 1/2 anonim válasza:

vérvételkor nézess pajzsmirigyhormonokat is: a TSH-t, a T3-at, és a T4-et (ezek hormonok)

Ha pajzsmirigy-alulműködésed van, ami egy rejtett betegség - sokan nem is tudnak róla, hogy betegek - akkor a hízás is lehetséges

nézz utána a neten a pajzsmirigy-alulműködésnek, az egyik tünete a hízás, mert az emésztés is lelassul

többi tünete: fáradtság, csökkent nemi vágy, étvágytalanság (ennek ellenére hízol), fázás, hideg végtagok, mélyebb rekedtes hang, korai őszülés, stb.

persze nem minden egyes tünet jelentkezik mindenkinél, de néha-néha érdemes megnézetni

2014. febr. 4. 23:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Nézték már és minden rendben volt.
2014. febr. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!