Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan nyerhetném vissza az...

Hogyan nyerhetném vissza az eredeti hajszínemet?

Figyelt kérdés
nemrég befestettem a hajam fullszőkére,de nem tetszett ezért vissza festettem hasonló színűre és elmentem a fodrászomhoz hogy melírt tegyen bele,így teljesen olyan lett volna mint régen,csak elb****a.olyan lett mint amikor fullszőkére festettem,csak egy kicsit sötétebb lett.hogyan tudnám elérni,hogy minél hamarabb visszakapjam az eredeti hajszínemet?olvastam,hogy az ecetes víz koptatja egy kicsit ez jó? vagy valami más ötlet
2009. dec. 18. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
De milyen szinű is az eredeti? Na mindegy hát midnenképp én megfestetném halvány barnás-szőkére, h ne legyen annyira feltünő amikor nő vissza a hajtőnél.É ski is vágathatsz belőle h hamarabb fogyjon..:)
2009. dec. 18. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:
sötétszőke az eredeti
2009. dec. 18. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
hát,ha 1x befestetted szökére amihez ugye le kell szivatni akkorazmár olyanmarad,nemtudsz vele mitcsinálni
2009. dec. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!