Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hamilton van olyan jó pilóta...

Hamilton van olyan jó pilóta mint Alonso?

Figyelt kérdés

Tavaly óta nézek Forma-1 et, olvasgattam a régebbi időkről és azt találtam hogy Hamilton 2007-ben Alonso előtt végzett a vb-ben, 2.lett már az első Forma-1es évében. 2008-ban pedig meg is nyerte a vb-t.

Sokan mondják hogy Alonso összetett versenyző amit bizonyít is hiszen csak ő tudja, Vettelel felvenni a harcot, Hamilton pedig nem koncentrál az F1-re és túl sok mindennel foglalkozik. De Alosno csapattársai közül eddig csak Hamilton tudta legyőzni Alonsot, ha olyan összetett lenne mint Alonso akkor jobb is lehetne nála ? (akár ha egy csapatban lennének)

Amúgy bocsi ha hülyeség az egész kérdés :D csak érdekelnek az erő viszonyok :D

2014. jan. 25. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:

2007-ben Hamilton és Alonso között pontegyenlőség volt, de Hamiltonnak több győzelme volt abban az évben.

Alonso: Ő neki az időmérős teljesítménye nem egy világverő, de a versenyen nyújtott teljesítménye lenyűgöző, nagyon koncentrált.

Hamilton: Ő időmérőkön nagyon jó, futamokon is tud stabil teljesítményt nyújtani, amikor stabil lelkiállapotban (pl. nincs balhé Ő és Nicole S. között). Amúgy 2007-ben az utolsó versenyen nem volt szerencséje, mert lelassult az autója kb. 40 mp-re, majd utána újra működött a McLaren. Viszont 2008-ban neki volt mázlija, hogy Timo Glock nem bírt az esőben slick gumival vezetni és Hamilton az utolsó előtti kanyarban megelőzte. Érdekesség: 2007-ben 1 ponttal (2-vel, mert ha pont egyenlőség is lett volna, akkor Raikkonen több győzelmével világbajnok lett volna) bukta el a VB-t, 2008-ban pedig egy ponttal nyert Massa előtt a VB-pontversenyben.

Ha valamire még kíváncsi vagy nyugodtan írj privátot, mert nagyon sok mindent tudok a F1-ről.

2014. jan. 25. 20:12
 2/10 STIG999 válasza:
100%
Ügyes kölök az a hamilton is,régen nem bírtam,de mióta visszavett az arcából már nincs vele bajom.Mondjuk én Alonsós vagyok,ő tényleg összeszedettebb csak nem olyan autó van alatta mint amilyet érdemel.
2014. jan. 25. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Detto ugyanaz, mint a 2-esnél.

2014. jan. 25. 20:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Visszavett az arcából? Elég fura most azzal a hajjal, állandóan kutyáival tölt fel képeket és tele van tetkókkal.Azt mondják hogy sokat változott amióta eljött a McLaren-től.

Mi lenne ha egy csapatban lennének akkor ki lenne az első számú?

Ja lenne még egy kérdésem: Hamiltont a Ferrari vagy a Red Bull sosem akarta leszerződtetni? Végül is Mercedes helyett mehetett volna Massa helyére is vagy nem ?

Vagy túl durva páros lett volna? Azért Kimi is merész döntés volt.

Vagy ott volt Webber helye is, bár nem tudom,lehet hogy akkor még érvényes volt a szerződése, de biztos meglehet volna oldani ha akarják.

Köszönöm az eddigi válaszokat is :)

2014. jan. 25. 20:36
 5/10 STIG999 válasza:
Már úgy vett vissza az arcából hogy már úgynézki kinőtte azt a nagyképű viselkedését(ami vettelről nem mondhato el).Arról meg hogy milyen haja van,miket tölt fel face-re meg nem tudok semmit
2014. jan. 25. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Hamilton szurkolóként azt kell mondanom, jelenleg szerintem Alonso jobb. Tapasztalt, ráadásul nagyon érzi a határokat, és fejben is nagyon ott van és stabil is. Szerintem Vettel mellett a legjobb versenyző a mezőnyben. De nem lehet tudni, mennyi különbség van a Merci és a Ferrari között. Az első két évében amilyen gyors volt, olyan nagyképű is, ezért nem sokan szerették. Aztán 2009-től ahogy jöttek a Brawn-ok és a Red Bull-ok, hátraszorították Hamiltont, és szépen lassan leszállt ő is a földre és egyre szerethetőbb lett, szókimondó, laza :D. és nem mellesleg nagyon tisztelettudó. Viszont a teljesítménye nagyon is hullámzó volt, betudható a szerelmi életének és a celebeskedésének is. De ha jó napja volt, szinte verhetetlen volt, magánélet ide vagy oda, például idén a magyar futam, épp szakított Nicole-val, de profi versenyzéssel megnyerte a futamot. Kicsit elkanyarodtam, szóval a lényeg: nem tudhatjuk pontosan mennyire gyorsak az autóik, de amit le tudunk szűrni, az az, hogy ha nem is sokkal, de Alonso jelenleg jobb versenyző, mint Hamilton, remélem Hami 2014-ben már 100%-on az f1-re fog koncentrálni, és akkor nehéz lesz megállítani :)
2014. jan. 26. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hamilton jobb lehetne ha feleannyi szorgalom lenne benne mint Alonsoban. De így szvsz a nyomába sem ér.
2014. jan. 26. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy Hamilton a leggyorsabb pilóta csak az a baj nem elég stabil.Ezért tartom jobbnak Alonsot és Vettelt is.Ha nyer egy futamot akkor a következőn általában pontot sem szerez.
2014. jan. 26. 11:57
 9/10 anonim válasza:
Alonso a jobb pilóta. Csak kéne alá egy rendesen működő erős autó. Hamiltonnak van némi tehetsége, de főképp csak jobb az autója amit vezet. Alonso a tapasztaltabb, jobb pilóta az én nézeteim szerint...!
2016. júl. 25. 09:41
 10/10 anonim válasza:
Szerintem Alonso jobb csam sajnos nincs jó autója
2017. júl. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!