17 évesen van értelme elkezdeni boxolni?
Világbajnok nem leszel, de semmihez sincs késő :D
Persze, hogy van értelme!
Ha versenyszeruen akarnal belekezdeni es meg valami karrierre is gondolnal, akkor feletsd el.
Ha viszont csak kiszeretned adni a duhodet, avagy szeretned az utcai harcokban megvedeni magad, akkor semmi akadalya.
De 17 eves korodra mar elojott volna az agresszivitasod, tehat elkepzelheto, hogy valojaban mas a Te sportod.
Persze, hogy van értelme... Még versenyezni is tudsz, de a sport nem csak a versenyzésről szól!
Hagyjuk már ezeket a "világbajnok nem leszel" dumákat, miért, bokszban kiből lesz világbajnok? A nagyon kevés ultratehetséges ultraszorgalmasból... De nem csak világbajnokok vannak a világon. Vannak kisebb versenyek is, ahol eséllyel indulhatsz pár év rendes edzés után, és ha csak egy bronzérmet nyersz egy Budapest bajnokságon, az nem jó? Ha a versenyeredmények miatt csinálod.
Én 34 évesen kezdtem el bokszolni, csak hobbistaként. Versenyezni már nem fogok, és ez nem zavar egyáltalán. Versenyzőkkel együtt edzek, kesztyűzöm velük a ringben, hozzájuk is mérni tudom magam, hogy hogyan fejlődöm. (Karatézni amúgy 17 évesen kezdtem el és ott még kicsit versenyeztem is anno.)
Hol laksz?!
A lakóhelyedtől max. 30 percre válassz edzést, mert ha messzebb kell járnod, el fogod veszíteni a motivációdat és abba fogod hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!