Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan "edzőgép/fitnesz...

Van olyan "edzőgép/fitnesz stb" gép amit panelban lehet használni?

Figyelt kérdés

Szóval hogy ne legyen hangos, de még használati állapotban se legyen nagy, nem hogy összerakva, viszont magas pulzus számot el lehessen érni vele. (ketten vagyunk egy kb 15nm-es szobában szóval tényleg nagyon kevés a hely)

ötletek?

2014. jan. 25. 11:32
 1/9 Galaxis. ***** válasza:
Az ötletem az, hogy elég drága újonnan egy ilyen gép, és használtan is magas az ára. Az árából nagyon sok hónapig el tudsz menni teremben edzeni ahol nem egy gép van hanem sok :D
2014. jan. 25. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Taposó gép?
2014. jan. 25. 12:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Galaxis.

a szomszéd városban van csak fitnesz terem, ahova nem járok, de ha összeadom a buszjegy/bérlet+ a terem bérlet árát még rövidtávon is olcsóbb egy saját kisgép amit pl kölcsön adhatok ismerősnek/rokonnak, és akár mikor használhatom itthon is, és nem kell pl buszhoz igazítanom a napjaimat.

2014. jan. 25. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Pölö fekvőtámasz?
2014. jan. 25. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasszal magas pulzusszám? Hát nem tudom..
2014. jan. 25. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
fekvőtámaszhoz nincs elég hely a szobában :D
2014. jan. 25. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Kézállásban? Na ne mondd :D
2014. jan. 25. 22:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést hogy nekem a fekvő támasz és a kézen állás nem ugyanaz -.-
2014. jan. 26. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Karhajlítást sokféleképpen lehet végezni. Nem kell berágni, nem akartam gúnyolódni.

Lehet nem pál utcai fiúkat kellene kötelező olvasmányként nyomatni iskolában, hanem fegyencedzést.

Edzeni sokféleképpen lehet, a válaszom nem volt tökéletes mert bár helytakarékos, de a kézállásban végzett karhajlítás nem egy kezdő gyakorlat.

Nem tudom van-e értelme gépet tenni egy akkora szobába, ahol fekvőtámasz végzéséhez sincs elég hely. Bár én már nyomtam fekvőtámaszt Budapesten villamosmegállóban, a legnagyobb éjszakai élet közepén, nyilván tökéletesen tiszta tudatállapotban.. nincsenek akadályok, csak a fejünkben... anekdotázok, elnézést érte!

2014. jan. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!