Most szeretnék elkezdeni görkorcsolyázni, (21 éves lusta férfi) de nem tudom hogy milyen görkorcsolyát vegyek, illetve hol lehetne olcsón megoldani tudnátok ebben segíteni? (Csak freestyle! ) Illetve mik azok a márkák amik megérik, meg tipusok?
Ha olcsón szeretnél, akkor a dekatlanba nézd meg (direkt írtam helytelenül). Ha nem budapesti vagy akkor, interneten találsz. 10-20-ezer Ft egy 'olcsó' korcsolya.
Csatos legyen ne fűzős. A legjobb ha fel tudod próbálni mielőtt megveszed. Passzoljon a lábadra, ne lötyögjön benne. Minél magasabb a kerék csapágy száma annál tartósabb lesz pl: ABEC-7 az már nagyon jó. Mindenképpen gumi vagy zselés kerekűt szerezz, mert a műanyag egy szar. Ja és védőfelszerelés nagyon ajánlott mellé. Térd- könyök- csukló- és fejvédő. Ezenkívül még ajánlanék valami bokavédőt húzni vagy egy nagyon vastag zoknit, ami megvédi a lábad az amúgy elkerülhetetlen kisebesedéstől :)
freestylehoz szerintem a decathlon kori nem jó
kérdezd meg az index görkoris topikjában ott vannak akik tudnak segiteni
kisebesedés? mid sebesedett ki 1es?
igaz nekem eddig csak rollerblade és roces korijaim voltak/vannak, de nekem eddig nem sebesedett ki semmim
max a könyököm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!