Szeretnék változtatni az életmódomon, tudnátok segíteni pár dologban?
Sziasztok!
14 éves fiú vagyok. 173 cm és kb. 75 kg(most az ünnepek miatt több, sajnos akkor nem nagyon edzettem :/) Sportként heti 2x Wing Tsun-ozom, amikor nincs edzés akkor egyelőre ennek az első szintjét kezdtem csinálni: (nem rég óta) [link]
Táplálkozásomra szeretnék nagyobb figyelmet fordítani, meg a fentebb említett mozgásformákon esetleg még csinálni valamit. Leginkább milyen ételek ajánlottak, esetleg járjak kondizni? A fehérje/szénhidrát/zsír elosztás hogyan kéne lenni? Napi hányszori étkezés a megfelelő? Fegyencedzésről mi a véleményetek? Leginkább zsírt szeretnék magamról leadni, főleg hasi tájékról, de persze izmosodni se ártana :).
Köszi a segítséget!
Hm, először is szerintem ne is igazán a kilókra figyelj, mert az izom többet nyom a zsírnál! Szerintem, mivel elég aktívan sportolsz, a napi ötszöri étkezés mindenképpen ajánlott lenne, ötször egyél egy nap, de úgy, hogy soha ne tömd tele magad! Fehérjéből kell a legtöbbet enni, főleg, hogyha izmosodni is szeretnél, mert a fehérjék elengedhetetlenek az izomépítéshez. Aztán a szénhidrát, amivel szerintem úgy csináld, ha mondjuk 1500-at szeretnél enni egy nap, akkor egyél meg 2000-et és égess el 500-at! Ha zsírégetést szeretnél, ajánlom a kardio-edzést, ami nagyon jó zsírégető, jól megdolgoztat! :) Konditeremben főképp szerintem has és hátizomra érdemes gyúrni :)
Am jó látni, hogy végre van egy fiú, aki törődik azzal, hogy hogyan néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!