Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék változtatni az...

Szeretnék változtatni az életmódomon, tudnátok segíteni pár dologban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok. 173 cm és kb. 75 kg(most az ünnepek miatt több, sajnos akkor nem nagyon edzettem :/) Sportként heti 2x Wing Tsun-ozom, amikor nincs edzés akkor egyelőre ennek az első szintjét kezdtem csinálni: (nem rég óta) [link]

Táplálkozásomra szeretnék nagyobb figyelmet fordítani, meg a fentebb említett mozgásformákon esetleg még csinálni valamit. Leginkább milyen ételek ajánlottak, esetleg járjak kondizni? A fehérje/szénhidrát/zsír elosztás hogyan kéne lenni? Napi hányszori étkezés a megfelelő? Fegyencedzésről mi a véleményetek? Leginkább zsírt szeretnék magamról leadni, főleg hasi tájékról, de persze izmosodni se ártana :).

Köszi a segítséget!

2014. jan. 22. 19:27
 1/1 anonim válasza:

Hm, először is szerintem ne is igazán a kilókra figyelj, mert az izom többet nyom a zsírnál! Szerintem, mivel elég aktívan sportolsz, a napi ötszöri étkezés mindenképpen ajánlott lenne, ötször egyél egy nap, de úgy, hogy soha ne tömd tele magad! Fehérjéből kell a legtöbbet enni, főleg, hogyha izmosodni is szeretnél, mert a fehérjék elengedhetetlenek az izomépítéshez. Aztán a szénhidrát, amivel szerintem úgy csináld, ha mondjuk 1500-at szeretnél enni egy nap, akkor egyél meg 2000-et és égess el 500-at! Ha zsírégetést szeretnél, ajánlom a kardio-edzést, ami nagyon jó zsírégető, jól megdolgoztat! :) Konditeremben főképp szerintem has és hátizomra érdemes gyúrni :)

Am jó látni, hogy végre van egy fiú, aki törődik azzal, hogy hogyan néz ki :D

2014. jan. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!