Mai gimisek, miből áll egy testnevelés óra manapság?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 13:24
2/5 anonim válasza:
Nem használhatjuk a tornatermet igy filmnézésből.
vagy sétálunk 2-3 iskolakört. vagy annyitsem
3/5 anonim válasza:
Nálunk az első félév talajtorna és röplabda, atlétika. Második félév szertorna és kosár- vagy röplabda meg atlétika(távolugrás; futoversenyek, maratonok előtt pedig értelemszerűen futtatás). De szerintem baromira nincsen jól megserkesztve, mert hogy semmitse gyakorlunk be az szent.
4/5 anonim válasza:
Nekünk három részre van osztva a tornaterem és egyszerre 3 csoport tesizik (természetesen minden csoportnak külön tanár). 2 hétig röplabda az egyik fakkban, 2 hétig kosár a másikban és 2 hétig talajtorna a harmadikban. Ez addig lesz így elvileg, amíg jó idő nem lesz és akkor majd ki lehet menni a kinti pályára. Gondolom ott majd kézizünk, focizunk stb.. Meg nem messze van tőlünk a városi sportpálya, oda is ki fogunk menni párszor szerintem.
Nekem egyébként bejön ez a "rendszer" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!