Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék mennyit és...

Fogyni szeretnék mennyit és hogyan? (Többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nagyon meghíztam. 163 cm és 65 kg vagyok. Nem csontsovány akarok lenni csak csinosab és erősebb. Mi az amit érdemes csinálnom és hatásos?

2014. jan. 18. 19:31
 1/3 anonim válasza:

Szia! Szerintem a nagyon meghiztam eros jelzo!:) ha fogyni szeretnel, mozogj sokat (cardio(futas, ugralokotel stb)) ha izmosodni, akkor felules, fekvotamasz, guggolas, es figyelj az etrendedre. Ne egyel csokit, banant, szoval olyan eteleket aminek nagy a caloriatartalma. De olyat semmi fele keppen ne csinalj, hogy nem eszel semmit, mert azzal csak rosszat teszel:)

Sok sikert!

2014. jan. 19. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
elsősorban figyelj oda az étrendedre amíg az nincs meg mindegy mit edzel nem fogsz fogyni, a fehérlisztet felejtsd el teljesen inkább teljeskiőrlésű dolgokat egyél de abból is keveset, próbálj több zöldséget, fehérjét enni gyümölcsöket meg csak mértékkel.
2014. jan. 19. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat meg is fogadom!:)
2014. jan. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!