Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 125 ccm motort ilyet...

Denace kérdése:

Egy 125 ccm motort ilyet http: //www.kepesmotor.hu/honda-minimotor_pitbike/p1006185&st=pitb ike&o=pd Belehet mesélni a rendőrnek hogy 50 ccm? Vagy esélytelen.

Figyelt kérdés
Világítás megoldható . szerintetek ????
2014. jan. 16. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A linket nem tudom megnézni de ahogy látom pitbike. Anno mi 125-ös NS-ekkel, NSR-ekkel, Mito-kkal, RG-kel rohangáltunk, ha kedvünk volt megállni a rendőrnek akkor mindig sikerült bemesélni (persze más papírjaink voltak...). Ma már nem biztos hogy menne. De ha a pitnek 50esek a papírjai és megcsinálod a motornál amit meg kell csinálni IGÉNYESEN, akkor nem lesz baj az esetek 99százalékában. Ezt jegyezd meg: lehet hogy a rendőr vagy fél órán át bizonygatja hogy 125ös, neked mindig valami ésszerű érvvel kell az ellenkezőjét határozottan mondani (saját példa: rendőr -van rajta nagy ülés, kapaszkodó és hátsó lábtartó, én -Simsonon is van. Stb...) Általában ha nagyon sokáig jön neked az érveivel hogy 25ös, akkor belül bizonytalan, azért nem szál le rólad hogy bevalld. Jó beszélőke és fapofa kell a dologhoz, de pitbike-al szerintem nem lesz annyi gond, sőt. Csak köss rá 50es biztosítást.
2014. jan. 18. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és húzd tövig a gázd, előző voltam.
2014. jan. 18. 11:43
 3/4 anonim válasza:
Szia.Mifelénk ezt úgy oldjuk meg, hogy veszünk egy 50ccm-es motort pl Derbi Senda; Aprilia RX50 vagy Aprilia RS 50 stb. és felfúratjuk a hengert 125-180 ccm-re és veszünk bele új dugattyút meg ami kell.Ha a rendőrbácsi megállít akkor odanyújtjuk neki az 50ccm-es papírokat és mosolyogva továbbgurulunk :D
2014. jan. 19. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2014. jan. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!