Van olyan küzdő sport amelyiknél előny a kigyúrt testalkat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 19:39
1/11 aikiboxer válasza:
A testalkat maga nem, de az erő sokat számít a testharcos stílusokban: judo, birkózás, BJJ.
2/11 A kérdező kommentje:
értem. amúgy a bírkózásal csak annyi a bajom hogy egy idő után az embernek összegyűrik a fülét, vagy ez csak a filmekbe van? a judo az jól hangzik :)
2014. jan. 9. 19:48
3/11 anonim válasza:
nem csak a filmekben van úgy, én is birkózok, de nagyon jó sport ! és eléggé jól néz ki, mikor megvan törve a fül, szerintem :D a cigányok nem mennének neked :D
4/11 A kérdező kommentje:
igen tényleg jó sport lehet. az egyik ismerősöm amúgy azt mondta hogy az egyik legfárasztóbb küzdősport a bírkózás. te is így gondolod? ezek szerint ha megtörik a fül akkor annyira nem törik meg mint a filmekbe? csak minimálisan törik meg?
2014. jan. 9. 20:21
5/11 anonim válasza:
hát hogyha kikapsz egy testesebb/izmosabb tagot, akkor eléggé nehéz tud lenni, hogyha pedig betér az edzőterembe kőkemény 1 napig valami páva gyerek akkor röhögsz milyen könnyen dobálod :D egyébként nem tudom a filmek alatt milyen kemény fültörésre gondolsz, változó, hogy mennyire törik meg, a fogások miatt
6/11 A kérdező kommentje:
értem, ezek szerint itt igen a nagy előny ha nagyobb vagy az ellenfelednél. pl ott van a bosszúállók első részébe az a birkózó fickó. na neki pl szanaszéjjel van törve gyűrve a füle.
2014. jan. 10. 17:33
7/11 aikiboxer válasza:
Ha félted a füledet, van fülvédő. Vagy menj judózni vagy brazil jiu jitsuzni, ott nem lesz karfiolfüled.
8/11 A kérdező kommentje:
hát igen fülvédőt mindenképp fogok majd használni. köszi a válaszokat :)
2014. jan. 10. 19:48
9/11 anonim válasza:
Igen a birkózás tényleg az egyik legfárasztóbb sport, főleg a szabadfogás, mivel ott döntött törzsű a beállás, a rekeszizmot sem tud úgy mozogni, de a kötött is nagyon brutál :D
A karfiolfül függ az adott ember genetikájától is, mármint, hogy milyen lazák a porcok a fülében. Van akinek pár hónappal kezdés után eltörik, van aki olimpiát nyer és nem törött neki, pl. Növényi Norbert
10/11 anonim válasza:
Számít a testtömeg és az erő, de nem minden.
Most a budapesti vb-n, a szabadfogás 120 kg-ot megnyerő orosz, Khadzimurat Gatsalov 97,5 kg-mal mért be, az ellenfelei között voltak olyanok is, akik már a 130 kg-ot súrolták a verseny napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!