Már 3 cipőt is próbáltam, de mindegyik feltöri a lábam futás közben, mégis mit tegyek?
Kb egy eve futok. Az elso 2-3 honapban egy decathlonos teniszcipoben futottam (aszlft+apro kovek) ez teljesen knyelmes volt...Aztan kaptam egy nike sima futocipot. Kb 1-2 honapig semmi baj nem volt vele, aztan egyszer feltorte a labam, es azota ha 3-4 kmnel tobbet futok benne, vizholyag lesz a talpamon, 3-4 cmes, es tobb napig ottmarad...Karacsonyra kaptam egy Nike Flex futocipot. Ez is 3km utan feltori a labam (mashol)... Vettrm bele egy talpbetetet, de igy ott tori fel ahol az elozo cipo. Megis mit tegyek?? El vagyok keseredve! Az elejen 6-7 km is siman ment..:( Lehet az a gond, hogy a labam iszonyuan megizzad? Az labujjaimnal a zokni konkretan vizes..pedig futozokniban futok!
14/l
Es most a szuleim ugyse vesznek uj futocipot, mivel most kaptam..szoval otletek hogy mitol lehet, es hogy mit csinaljak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!