Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? (testzsír%)

Hogy is van ez? (testzsír%)

Figyelt kérdés
Szóval 15 évesen 44 %-os testzsírral rendelkezem, mégis vékony vagyok, pedig azt írják, h ez krónikus elhízás. Akkor most mi van? Eligazítana valaki?
2014. jan. 3. 16:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az nem létezik. Rossz a mérő ha vékony vagy.
2014. jan. 3. 16:11
 2/16 dirtboy ***** válasza:
miként mérted?
2014. jan. 3. 16:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha belenézel a tükörbe, és te vékonynak találod magad, akkor mégis ezt a 44%-os testzsírt honnan szűrted le? Annál már valóban hatalmas vagy, durván nagy hassal, zsírpárnákkal.
2014. jan. 3. 16:12
 4/16 A kérdező kommentje:

Ajaj! Pedig én tényleg nem vagyok túlsúlyos. Valaki azt mondja pont ideális, csinos, valaki szerint meg nagyon sovány (?)... de soha nem mondták, h kövér.

7 évig versenyszerűen futottam, atletizáltam, fociztam. 2 éve hagytam fel a sporttal tanulás miatt. Ennek ellenére a vádlim ill. a combom alsó része "kemény", izmos, a fenekem táján már "párnásabb". Tudnátok mondani olyan gyakorlatokat melyek a belső combot, hasat de főleg a feneket formálják? Szeretném visszakapni a régi, feszes formám... sport nélkül már nem érzem magam jól.Az index meg nem tudom hol hibázott(vagy én?).

2014. jan. 3. 16:26
 5/16 dirtboy ***** válasza:

valószínű te hibáztál.

szálkásítani kell ha feszesebb akarsz lenni.

ehhez szálkásító diéta és aerob mozgás kellene,saját testsúlyos edzést nem árt ha csinálsz néha hogy az izmaidat is használd.

2014. jan. 3. 16:37
 6/16 dirtboy ***** válasza:

/Valaki azt mondja pont ideális, csinos, valaki szerint meg nagyon sovány/

azért gondold meg hogy akarsz e fogyni,ha már valaki soványnak tart akkor lehet nem kéne.

ha mégis akkor azt csináld amit írtam de ne vidd lehetőleg túlzásba.

2014. jan. 3. 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs. Amúgy meg vannak kalkulátorok a testzsír számolgatására, de egy gyakorlottabb szem ránézésre meg tudja mondani ~5%-os ingással.

Szerintem jobb módszer az, ha valaki ránéz egy ilyesmi fotóskálára, és megmondja, szerinte melyikhez van legközelebb

[link]

[link]

[link]

[link]

Tényleg úgy látod, hogy a testsúlyod majdnem felét zsír teszi ki? Mert ilyenkor már azért nem kicsit túlsúly is szokott lenni, tehát akármennyire is pontatlan a BMI, itt azért már magas szokott lenni.

2014. jan. 3. 16:41
 8/16 A kérdező kommentje:
nem, nem fogyni szeretnék csupán "formásodni"... azért köszönöm!
2014. jan. 3. 16:43
 9/16 A kérdező kommentje:
utolsó! köszönöm ez sokat segített! Kb. 20% lehet :)
2014. jan. 3. 16:46
 10/16 dirtboy ***** válasza:

de mi az a formásodás?

ezt kifejtenéd?

2014. jan. 3. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!