Ez mennyire hatásos mozgás?
Figyelt kérdés
jövőhéttől járok konditerembe (lány vagyok),elég pici terem de a legfontosabb legalapabb gépek vannak.
cél ugye 10 kg zsír égetés,és telesítmény növelés
olyan edzés tervet gondoltam ki,hogy heti kb 3-szor mennék a terembe,és kb 2-szer dance aerobik órára
kondiba ugye alap bemelegítés 20 perc futás,biciki gimnasztika,után láb gépek meg stb...ezek után csinálnék olyat hogy kb 5 percig futógépen hogy 30 mp laza futás,30 mp gyors futás,ezt így váltva megállás nélkül,meg ugyanezt bicilin is...mennyire hatásos igazából ez a 30mp -s dolog?
2014. jan. 2. 23:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem 1 perces intervallumok legyenek.
De amúgy étrended/edzésterved van?
A lábgépeken megbnem babasúlyokkal akarsz bohóckodni ugye?
2/3 anonim válasza:
Ha zsírt akarsz égetni, akkor az a lényeg, hogy a pulzusod rendesen megemelkedjen Ha ezzel a módszerrel tudod tartósan magasan tartani, akkor így csináld. De szerintem ne tervezgesd, hanem próbálgassad. Most sokan le fognak hordani, de nekem a súly nélküli napi 1 óra guggolás(600db=10/perc) vált be mint kardió gyakorlat(közben tudok filmet nézni stb.) Ezt én súlyzózás mellet csináltam, és így sikerült fogynom 25 kilót egy egy év alatt, úgyhogy izmot nem igazán vesztettem, legalábbis nem vettem észre.
3/3 A kérdező kommentje:
igen,étrendet már megcsináltam,köszönöm a válaszokat
2014. jan. 3. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!