Berni5 kérdése:
Hogyan lehet el dönteni?
Figyelt kérdés
A Rubik kockám (kettő van) az egyik állítólag verseny kocka nem tudom melyik hogyan tudom kitalálni h melyik? A kettő között a különbség annyi h az egyik nehezebb és a narancssárga szín sötétebb rajta2013. dec. 27. 20:16
1/4 anonim válasza:
amelyik nehezebb és sötétebb rajt a narancs!
2/4 anonim válasza:
Ezt onnan tudod, hogyha sokáig erősebben tekergeted és szétesik ( a könnyebb súlyú) az gyenge, béna kocka...még a másikat már tekerni is élvezetesebb tejhát az a versenykocka.
3/4 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm
2013. dec. 27. 20:50
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlen nehezebb a verseny kocka.
úgy tudod megnézni hogy melyik melyik hogy:
1) szétszeded és megnézed a belsejét. Amelyiknek a sarkai és élei kacifántosabban néznek ki mélyebbre nyúlnak az a versney.
2) úgy tekerd el pl. a jobb oldalát hogy a tetejét 45 fokban elfordítod. amelyik még ezt is könnyen veszi az a verseny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!