Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól érdemes a...

Hány éves kortól érdemes a balettot elkezdeni?

Figyelt kérdés
16 vagyok és szeretnék balettozni. De úgy érzem már késő lenne elkezdenem:( Oviban balettoztam de az szinte semmi volt. Esetleg tudtok mondani valami táncoktatást Győrben? Vagy valamit, hogy ti hogy kezdtétek, mennyire nehéz stb.:) előre is köszi!!:)

2013. dec. 27. 14:43
 1/4 anonim válasza:

16 évesen?Balett,

Nem akarlak össze törni meg semmi de valaki ilyenkor már teljesen profi és tök extrém dolgokra is képes.

De ne add fel!Ha van elég akarat erőd és nagyon hajlékony akkor talán,talán.....

2013. dec. 27. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!:) Én most kezdtem idén a balettot. Nekem is azt mondta mindenki,hogy még csak hobbi szinten sem érdemes belekezdeni,így 13 évesen. Én kitartottam a véleményem mellett és erősködtem,hogy azért én mégis csak megpróbálnám! Aztán kiderült,hogy van valamennyi tehetségem hozzá és nem késő! (Főleg hogy 5 éves korom óta táncolok és elég hajlékony vagyok.) Az elején meg kell szokni,igaz de nem nehéz...AZ ELEJÉN! (pl. plié,tendu,fondu) szóval az elején mikor ilyen alap gyakorlatok vannak annyira nem nehéz,de amikor már forgások,ugrások vannak nehezedik a dolog,a spicc-technikáról már nem is beszélve!:) Ha el akarod kezdeni a balettot,hobbi szinten egyáltalán nincs késő!!! Minden csak az adottságokon és a tehetségen múlik!;) 13/L
2013. dec. 29. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt, kedves 2.kommentelo! :) ment a zold pipa:)

U.i.: azthiszem maradok a kosárnál:)

2014. jan. 1. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
*kezecske, nem pipa:D
2014. jan. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!