Ha van egy kis "pocim" azt itthoni hasgyakorlatokkal el lehet tüntetni?
66 kg vagyok. vékony típus.
elkezdtem tömegelni, és mintha a hasam kerekedne O.O
most itt a kétünnepek között nem megyek terembe ezért itthon akarok valamit alkotni
Has gyakorlatokat szeretnék csinálni főképp most.
a felső hasizmokat már látni ( 4 kocka ) viszont alul kicsit érdekes a dolog :D
mintha nem is edzettem volna rá.
erre kérnék segítséget illetve jó tanácsokat hogyan lehetne ezen változatni :D
étrendem változatos, ameddig el nem érem a 76-80 kg-ot addig nem csinálok fix étrendet mert azt már nem bírnám anyagilag.
De mibaja a hasadnak ? A zsír kerekedik rajta vagy csak sokat eszel és nyúluk a gyomrod.
Ha az utóbbi akkor nem kell annyit enni és szűkülni fog a gyomrod :)
Hány napot is jelent pontosan ez a "kétünnepek közt"? Szerinted létezik olyan hasgyakorlat, amivel ezalatt a pár nap alatt látványos eredményt lehet elérni?
Először is a hasról fogyás nem a hasgyakorlatok függvénye. Tehát ha egy pocakos ember minden nap megcsinál 100 felülést, akkor marha izmos hasa lesz, csak éppen a háj alatt.
Egyébként a has edzésére az egyik legjobb eszköz ez:
A legfontosabbat a végére hagytam: az étrend. A világon semmilyen eredményt nem szabad várni úgy, hogy nincs rendben az étrend. Minden ezen múlik. És tévedés az, hogy a minőségi étkezés drága, én olcsóbban jövök ki, mint amikor összevissza ettem mindent.
Napi fél kiló rizs 90 ft, fél kiló csirkemell meg kb 600 ft. Emellé mondjuk zöldség max 200 ft, napi vitamin adag meg kb. 150 ft.
Ez kb. 1000 ft egész napra.
Egy gyros, amiből egy nap kéne vagy 10 és nem is minőségi, ennél drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!