Valaki leírna nekem egy rövidke női edzés tervet? Meg esetleg néhány hasznos tippet
Pedig olvasgass még, és akkor rájössz, hogy neked is "testépítős" edzésterv kell, mert az alapfolyamatok ugyanazok nálad is, meg a testépítőnél is. Az izom ugyanúgy működik. Te eleve nem tudsz túl izmos lenni, plusz biztos nem menne ugyanazzal az intenzitással, félnivalód nincs az izmoktól.
A futás egy kis bemelegítésnek jó, fogyás (aka szálkásítás) esetén súlyzózás utáni aerobnak is, de súlyzózás előtt teljesen értelmetlen sokat szaladgálni.
Ja, és nincs olyan, hogy feszesítés. Feszes akkor vagy, ha van rajtad izom, azon meg nem túl sok zsírréteg. Tehát vagy a zsírt kell csökkenteni (aztán egy kis izom), vagy egyből izmot kéne növelni.
Szerintem jók azok, amik neked "testépítősnek" tűnnek.:)
Én is lány vagyok, azok alapján edzek, nem lettem még monstrum..:D
Feszesedni csak izmosodással fogsz, nagyon izmos meg úgy se leszel, mert egyrészt az nem olyan egyszerű, másrészt meg nőként főleg nem..:D
Közepes ch-t kéne belőnöd, olyan 2/ttkg-ot, és 2/ttkg fehérjét. Akkor javulni fog az alakod.
Kezdőként némi izmosodás jöhet, és tónusosabb leszel.
Heti 3-4x súlyzózz, és többi nap menjen kocogás/futás.
A legnagyobb tévhit,hogy a nőknek nem kell keményen edzeni hanem minisúlyzókkal bohóckodni.
Csináld csak szépen a testépítőset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!