Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen diptria esetén nem...

Milyen diptria esetén nem lehet valaki amatőr ökölvívó?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen feltetel. Akar vakon is bemehetsz, ha neked ugy megy.
2013. dec. 19. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
én úgy hallottam hogy bizonyos dioptria felett nem engedélyezik hogy versenyezzek. bár nem tudom
2013. dec. 19. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Küzdősportokban szabályok vannak. Nyilván, lehet hogy ha meleg vagy, vagy ha rossz a szemed akkor nem edzhetsz, vagy inkább nem versenyezhetsz.

De mégis, nem lenne kedved jó magasról lesz.arni? Elmész és csinálod, max. versenyt nem mert ott ellenőrizni is fognak, hehe. Egyébként boxban az ütés számít, mióta foglalkoznak ilyen körítésekkel?

2013. dec. 19. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:
mert ha nagyon rossz valaki szeme, akkor egy ütéstől akár meg is vakulhat úgy tudom! ezért írtam ki ezt a kérdést, hogy ne csak úgy tudjam, hanem biztosra tudjam hogy mi az igazság
2013. dec. 19. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
ha jól emlékszem + és - 3.5 dioptria felett/alatt.
2013. dec. 19. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Van benne igazság, én is 4 körülire emlékszem.

Valóban sérülékenyebb a szem ilyenkor. De akkor már nem árt megmérettetni a szem nyomását is, főleg, ha volt a családban már valakinek magas.

2013. dec. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!