Légpuskát Hammerli 750 hogy lehet lövésképtelenné tenni?
Figyelt kérdés
Gondolom valami csavart kicsavarni vagy ilyesmi, nem tönkretenni, hanem csak ideiglenesen, és biztonságosan? Apámat akarom vele megszívatni, hogy tönkretette, mert olyan sötét szegény, hogy üresen puffogtat vele...2013. dec. 15. 19:33
1/5 anonim válasza:
Egyszerű. Ha a te tulajdonod a légpuska, ne engedd, hogy használja. Zárd el valahová, ahol nem fér hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
De náluk lakok... És vergődik mindenért... És azért nem rak bele golyót, hogy ne pocsékolja... 3-5 Ft egy golyó, ha tönkre megy meg alaphangon 10-20 ezer... De nem fogja fel, amilyen idióta. Ha elzárom meg szétveri az ajtót is, mert mit képzelek én magamról... az ő háza... nem vagyok még 18, így nem is tudok lelépni, alapból nem normális, a puskát meg én vettem, saját pénzből, amibe ő egy fillért nem adott...
2013. dec. 15. 20:09
3/5 kovpet válasza:
Mennyi volt a fegyver?
Most nézd meg, hogy mennyi egy albi egy hónapra.
Aztán vegyél vissza az arcodból és ésszel, higgadtan magyarázd el neki, hogy mi a helyzet.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mindegy mennyi volt? És hogy mennyi egy "albi"? Volna hova mennem, nem kéne "albi". Csak nem mehetek! Meg alapból nem erre ment a kérdés!
2013. dec. 16. 14:08
5/5 anonim válasza:
Kovpet kolléga jól írta, nagy a lendület...
Akármilyen is apád, akkor is nála laksz, és eszel.
Kérdésedre a válasz: Szedd szét és vedd ki a dugattyútömítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!