Ti milyen légpuskát ajánlotok40 ezer alatt?
Ha erős kell és megbizható én a BMK19 vagy 20 tipust ajánlanám , 2-3x olyan erős mint egy szlávia mert nagyobb a süritőtér-dugattyuház és HW95 klónok ami a weihrauch csucs modelljei. aukciós oldalakon 30-40 ezerig vannak.Európai piacra gyártják a kinaiak. Lengyelek 2 év garit vállalnak rá a Kolter cég forgalmazza, van a youtubon videó. az összes HW alkatrész csereszabatos hozzá.
Nekem van egy BMK20 eladó mivel 2őt hoztunk Lengyelből.
Te a Crosman oldalán rajta van hogy Madein China !
A BMK ugyanaz csak európai piacra gyártva és nincs rajt az USA-EU vám.
Te tudod. további szép napot :-)
Keress ráa gyár vagy a forgalmazó honlapjára például a Kolter cég honlapjára. szemed szád eláll. 7.5 J al is készül ISO9001 direktiváknak megfelelően.
Nem szutyok. 2 én garanciát adtak mellé.
De nyugodtan vedd meg ugyanazt az amerikai piacra készitettet 20 ezerrel többért. ja a Crosman 305 M/S ot tud az mennyire szabályos?
További szép napot.
Ok . akkor vedd meg azt. Csak nem értem , hogy akkor miért kérdezed hogy milyen puskát ajánlunk? Nekem bevált amit ajánlottam,te meg Crosmant akarsz akkor vedd meg azt. Van 3 Crosmanom 781, 2100 pumpás. 1008 Co2
Nem eladók csak látoma különbséget.
további szép napot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!