Milyen gyakorlatokat csináljak? (HELP)
Figyelt kérdés
Iskolában van 1 hülye tornatanárom és most szólt hogy fogunk felelni huzódzkodásból , és hát nekem nem nagyon megy.
Esetleg vannak olyan gyakorlatok amivel tudom segiteni ezt a gyakorlatot mert 1-2x tudom max felhuzni magam ....
esetleg olyanok h fekvőtámasz? ez segit benne?
segitsetek
2013. dec. 9. 19:08
1/2 anonim válasza:
A fekvőtámasz az nem sokat, max ha abszolút edzetlen vagy, akkor ad egy alap erőnlétet, amitől valamelyest bizonyos más gyakorlatok is jól mennek.
A fegyencedzést olvasd el, szerintem ennél többet nem tehetsz, amennyiben nem jövőhéten fogjátok felmérni, mert addigra már nem lesz sok javulás.
2/2 A kérdező kommentje:
hát akkor jöhet a rossz jegy :D mert sajnos jövőhét hétfőn felelünk ...
2013. dec. 9. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!