Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdő- vagy önvédelmi...

Milyen küzdő- vagy önvédelmi sportot lenne érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés
25 vagyok, soha komolyabban ilyesmivel nem foglalkoztam. Igazából a mozgás része érdekel jobban, télire kéne valami amit teremben művelnek. Persze jó lenne egy-két jó fogást is megtanulni de mindig is képtelen voltam bonyolult mozgások elsajátítására, az ilyet hamar meg is unnám. Az is jó lenne ha lenne olyan hely ahol sok abszolút kezdő van, rúgásokról, ütésekről fogalmam sincs hogy hogy "kell", nem akarok szembekerülni valakivel aki mellett már az első edzésen elmegy a kedvem mindentől. Budapesten lakok, ez gondolom megkönnyíti a dolgomat, de fogalmam sincs merre kéne indulni.

2013. dec. 9. 10:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A leírtak alapján lehet hogy tényleg maradnom kellene a konditerem+úszás párosnál. Ez legalább az erőről, az edzésről, a fejlődésről szólnak és nem az arcoskodásról.
2013. dec. 13. 01:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem érteted meg amit írtunk.
2013. dec. 13. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!